MSC Grandiosa Maiden Cruise

Wees er al één van de eerste bij en verzilver uw plek op de MSC Grandiosa tijdens haar maiden cruise op 10 november 2019 en tour vanaf Noord-Europa naar de Middellandse Zee!

 

Als toevoeging aan het succes van de Meraviglia klasse, bevat zij meer openbare ruimtes dan haar zusterschepen, en spannende nieuwe innovaties. 

 

Cirque du Soleil**, wereldleider in live entertainment, heeft 2 nieuwe voorstellingen samengesteld exclusief voor de MSC Grandiosa, waarvan u kunt genieten terwijl u in een high-tech lounge zit onder het genot van een hoogwaardig culinaire ervaring. 

Als u kiest voor de Aurea Experience, dan ervaart u ook het plezier van flexibel dineren en ongelimiteerd drankjes in de door u gekozen restaurants.  


Boek nu uw cruise en kijk vooruit naar een grootse Mediterraanse vakantie!


** Cirque du Soleil voorstellingen zijn niet inbegrepen in de getoonde prijzen


Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar http://www.msccruises.nl/nl_nl/algemene-voorwaarden.aspx.