3e en 4e persoon in de hut
reist gratis mee!

Boek nu uw cruise met de MSC Armonia en de 3e en 4e persoon (zowel kinderen als volwassenen) in de hut gaan helemaal gratis mee! Deze actie is geldig voor bijna alle afvaarten* in de winter van 2019-2020 en de zomer van 2020. 

Een prachtige kans om met een gezellige groep of familie te gaan cruisen in de Caribbean. 


Deze geweldige actie is ook te combineren met onze andere huidige promoties (2e persoon 50% korting en Gratis Upgrade actie) 


*Met uitzondering van vertrekken op 23-12-2019 en 30-12-2019


Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met MSC Cruises: 023 71 11 510 of boek uw cruise online.

Voorwaarden MSC Armonia actie:


*Met uitzondering van vertrekken met de MSC Armonia op 23-12-2019 en 30-12-2019

Deze aanbieding is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn vanaf 30 september of zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx


Voorwaarden 2e Persoon 50% Korting promotie:


De korting wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast. De korting is niet geldig op de vluchten. 

 In het geval van een hutcategorie met een hutprijs, en dus niet met een per persoonsprijs, geldt deze actie/promotie/aanbieding niet. 

 

Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 30 augustus 2019 t/m 31 januari 2020. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek.Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.com/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx