BOEK UW KERST- OF NIEUWJAARSCRUISE!

Al uw favoriete feestelijke tradities, terwijl u aan het ontspannen bent en tegelijkertijd fascinerende nieuwe plaatsen aan het ontdekken bent. Dat kan op een MSC cruise!


Onze Kerst- en Nieuwjaarscruises bieden u de mogelijkheid om nieuwe ervaringen te ontdekken tijdens deze bijzondere tijd van het jaar. Stap aan boord van een van onze schepen versierd met prachtige decoratie, een programma vol seizoensgebonden entertainment voor het hele gezin!


Geniet samen van de shows aan boord met gastartiesten en er is plezier en entertainment voor zowel volwassenen als kinderen.


Voel de magie als Kerstman aan boord komt met LEGO® en Chicco® geschenken voor alle kinderen. Of winkel op de kerstmarkt aan boord. Er zijn tevens speciale Kerst- en Nieuwjaarsmenu's samengesteld door de beroemde chefkok Carlo Cracco. Breng het nieuwe jaar door met een decor van spectaculaire vuurwerk op de Copacabana.

 

Van de opvallende kleuren van Cuba, de Franse Antillen, een cruise met ons nieuwste schip de MSC Seaside in de Caribbean tot de prachtige contrasten van Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas, met de magie van Zuid-Afrika of de ritmes van Zuid-Amerika naar de rijkdom van de Middellandse Zee. Boek nu uw Kerst- of Nieuwjaarscruise en bereid u voor op buitengewone feestdagen!


De getoonde prijs is de vanafprijs in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting exclusief Hotel Service Charge. Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.