KERST EN NIEUWJAAR SPECIALS
- DEZE AANBIEDING IS HELAAS VERLOPEN -

Geniet van alle feestelijke tradities tijdens het ontdekken van fascinerende nieuwe plaatsen. Dat kan op een MSC cruise! 


Onze Kerst & Nieuwjaar Specials bieden u de mogelijkheid om nieuwe ervaringen te ontdekken tijdens deze bijzondere tijd van het jaar. Stap aan boord en laat u verrassen op een van onze schepen. Prachtige decoratie en een programma vol seizoensgebonden entertainment voor het hele gezin. 


  • Bezoek de gezelligste kerstmarkten van de Middellandse Zee.
  • Ontsnap de kou, boek een Fly & Cruise naar de Emiraten en breng een bezoek aan Dubai, Abu Dhabi en zelfs India. 
  • Cuba & Caribbean staan bekend om hun warme kerstdagen en spectaculaire jaarwissellingen. 


Bekijk snel de geselecteerde Cruise Only afvaarten en Fly & Cruise mogelijkheden. Boek uw Kerst- of Nieuwjaarscruise en bereid u voor op buitengewone feestdagen!


De getoonde prijs is de vanafprijs in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting exclusief Hotel Service Charge. Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 22 juni 2018 t/m 31 augustus 2018. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Armonia, MSC Opera en MSC Sinfonia kennen de categorie 'Buitenhut' met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Divina, MSC Preziosa en MSC Splendida zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht.  MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar http://www.msccruises.nl/nl_nl/algemene-voorwaarden.aspx.


Belangrijke informatie vluchten MSC Splendida: Bovengenoemde vanafprijs is inclusief transfers v.v. en vluchten. Prijzen zijn inclusief 23 kg ruimbagage. Kinderen van 0 tot 1 jaar hebben geen eigen vliegtuigstoel en betalen €40,- p.p. voor de vlucht. Kinder van 2 tot 17 jaar betalen dezelfde tarieven voor de vliegtuigstoelen als volwassenen. De vluchten worden uitgevoerd door Etihad Airways. 


Belangrijke informatie vluchten MSC Lirica: Bovengenoemde vanafprijs is inclusief transfers v.v. en vluchten. Prijzen zijn inclusief 23 kg ruimbagage. Kinder van 0 tot 1 jaar hebben geen eigen vliegtuigstoel en betalen €40,- p.p. voor de vlucht. Kinderen van 2 tot 17 jaar betalen dezelfde tarieven voor de vliegtuigstoelen als volwassenen. De vluchten worden uitgevoerd door Emirates. 


Belangrijke informatie vluchten MSC Preziosa: Kinderen van 0 tot 1 jaar hebben geen eigen vliegtuigstoel en geen bagagevrijdom, zij betalen €40,- p.p. voor de vlucht en havengelden voor de cruise. De vluchten worden uitgevoerd door Lufthansa en Condor. 


Belangrijke informatie vluchten MSC Armonia: Bovengenoemde vanafprijs is inclusief transfers v.v. en vluchten. Prijzen zijn inclusief 23 kg ruimbagage. De vluchten worden uitgevoerd door Air France / KLM. Inclusief 2 nachten verblijf op basis van logies & ontbijt in hotel Miami Downtown of vergelijkbaar. Inclusief 2 excursies in Havana (People-to-people programma). Inclusief vertragingsgarantie.