GRATIS UPGRADE ACTIE
- DEZE ACTIE IS HELAAS VERLOPEN -

Op geselecteerde zomer afvaarten in de Caribbean, Noord-Europa en de Middellandse Zee heeft MSC Cruises een gratis upgrade actie gelanceerd. De upgrade zit automatisch verwerkt in de getoonde prijzen, zodat u geen verdere handelingen hoeft te doen om te kunnen profiteren van deze waanzinnige actie. Deze actie is ook geldig op onze geselecteerde Mini Cruises of cruises van 8 dagen of meer.


U betaalt nu voor een buitenhut de prijs van een binnenhut en voor een balkonhut betaalt u de prijs van een buitenhut. Boek uw cruise met een Bella of Fantastica experience en maak gebruik van onze actie! Verwen uzelf met meer luxe en ontspan tijdens uw cruise naar de mooiste bestemmingen! 


Deze actie is ook beschikbaar in combinatie met korting op een drankpakket. Klik in de zoekresultaten op "Ontdek alle prijzen en details". 

 

Waarom uw vlucht bijboeken bij MSC Cruises?

 

- De vluchten worden onder voorbehoud uitgevoerd door erkende maatschappijen;

- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;

- Inclusief transfers van- en naar de havens;

- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;

- Bagagerecovery service**;

- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;

- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.


Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met MSC Cruises: 023 71 11 510 of boek uw cruise online.

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 


Indien men kiest voor Aanbieding S20 plus tarief, ontvangt de eerste en tweede persoon in de hut een Easy drankpakket tegen een voordelig tarief.

Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen de volledige tarieven).


Deze promotie is nu ook beschikbaar op de Familiehutten en Super Familiehutten volgens onderstaand schema:

- Familiehut voor maximaal 6 personen: Easy drankpakket inclusief voor 4 personen

- Super Familiehut voor maximaal 10 personen: Easy drankpakket inclusief voor 6 personen

Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen de volledige tarieven)

 

Deze aanbieding is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn tussen 24 september t/m 12 december 2019 of zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Voor de MSC Preziosa zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx