GRATIS UPGRADE ACTIE NAAR MEER LUXE
- DEZE AANBIEDING IS HELAAS VERLOPEN -

Op geselecteerde zomer afvaarten* vanaf Noord-Europa, de Caribbean en de Oostelijke Middellandse Zee heeft MSC Cruises een gratis upgrade** actie gelanceerd. De upgrade zit automatisch verwerkt in de getoonde prijzen, zodat u geen verdere handelingen hoeft te doen om te kunnen profiteren van deze waanzinnige actie. U betaalt voor een buitenhut tijdelijk de prijs van een binnenhut en voor een balkonhut betaalt u de prijs van een buitenhut. Verwen uzelf met meer luxe en ontspan tijdens uw cruise naar de mooiste bestemmingen!


*Periode van maart 2019 t/m november 2019

** Voor de Lirica-klasse schepen (MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Sinfonia) zijn de Balkonhutten uitgesloten van de actie.


Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

Deze aanbieding is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn tussen 26 oktober tot en met 13 december 2018 of zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. Voor de Lirica-klasse schepen (MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Sinfonia) zijn de Balkonhutten uitgesloten van de actie. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Reizigers naar Cuba dienen rekening te houden met het aanschaffen van een geldige reisvisum. Meer informatie hierover vindt u hier. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Preziosa zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx