GRATIS UPGRADE ACTIE

Op geselecteerde winter afvaarten in de EmiratenCaribbean en de Middellandse Zee heeft MSC Cruises een gratis upgrade actie gelanceerd. De upgrade zit automatisch verwerkt in de getoonde prijzen, zodat u geen verdere handelingen hoeft te doen om te kunnen profiteren van deze waanzinnige actie. 


U betaalt nu voor een buitenhut de prijs van een binnenhut en voor een balkonhut betaalt u de prijs van een buitenhut. Boek uw cruise met een Bella of Fantastica experience en maak gebruik van onze actie! Geldig Verwen uzelf met meer luxe en ontspan tijdens uw cruise naar de mooiste bestemmingen! 


Kies voor een Fly & Cruise naar de Franse Antillen (MSC Preziosa) of de Emiraten (MSC Bellissima & MSC Lirica).

 

Waarom u uw vlucht moet boeken bij MSC Cruises:

 

- De vluchten worden onder voorbehoud uitgevoerd door erkende maatschappijen;

- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;

- Inclusief transfers van- en naar de havens;

- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;

- Bagagerecovery service**;

- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;

- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.


Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met MSC Cruises: 023 71 11 510 of boek uw cruise online.

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.


**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 


De balkonhutten van de MSC Opera zijn uitgesloten van deze actie.


Deze aanbieding is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn tussen 14 juni tot en met 29 augustus 2019 of zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Voor de MSC Preziosa zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx