- DEZE AANBIEDING IS HELAAS VERLOPEN -

Zoek de winterzon op en boek uw wintercruise naar het veelzijdige Middellandse Zee, een Fly & Cruise Dubai, Abu Dhabi & India.

 

Tijdelijk ontvangt u een gratis drankpakket op een groot aantal geselecteerde Wintercruises! Afhankelijk van de door u gekozen hut en experience krijgt u het volgende gratis drankpakket:


• Boekt u een Bella of Fantastica binnenhut of hut zeezicht? Dan ontvangt u een gratis Lunch- en Diner restaurantdrankpakket.

• Boekt u een Bella of Fantastica balkonhut? Dan ontvangt u een gratis All-Inclusive drankpakket.*


*Niet geldig voor de MSC Sinfonia afvaarten.


Tevens ontvangt u op afvaarten met de MSC Meraviglia naast een gratis drankpakket nu ook een gratis Cirque du Soleil show inclusief cocktail.

 

Wat is er geweldiger dan uitkijken naar een compleet verzorgde vakantie op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises? Profiteer van deze aanbieding en kies uit één van onderstaande geselecteerde afvaarten en kijk uit naar de warme winterzon in de koude wintermaanden.


Vluchtschema MSC Splendida 8-daagse Fly & Cruise pakket:

Heenvlucht op zaterdag: van Amsterdam naar Abu Dhabi 20.25-06.00 uur (vertrek op zaterdag met aankomst op zondag gevolgd door inscheping)

Terugvlucht op zondag:  van Abu Dhabi naar Amsterdam 09.25-14.00 uur


Vluchtschema MSC Lirica 12 of 15-daagse Fly & Cruise pakket:

Heenvlucht: 1 dag voor vertrekdag cruise van Amsterdam naar Dubai 22.00-07.45 uur (Vertrek vlucht is 1 dag voor vertrek cruise, u komt aan op de dag van inscheping)

Terugvlucht: Op de dag van ontscheping van Dubai naar Amsterdam 08.10-12.40 uur


Het gratis drankpakket is geldig voor de eerste en tweede persoon in de hut. De overige personen in de hut dienen het drankpakket verplicht af te nemen.

 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

  • Lunch & Diner restaurant drankpakket

    Lunch & Diner restaurant drankpakket
    Onbeperkt wijn per glas (een keuze uit 2 witte, 2 rode en 1 rosé huismerk wijnen), mineraalwater, tapbier, frisdranken en vruchtensappen tijdens lunch en diner. De dranken die onder dit pakket vallen, kunnen worden genuttigd in de à la carterestaurants en bij de buffetrestaurants, maar niet in de specialiteitenrestaurants.
  • All inclusive Restaurant & Bar drankpakket

    All inclusive Restaurant & Bar drankpakket
    Onbeperkte consumptie van selectie alcoholische en non-alcoholische dranken, waaronder een uitgebreid aanbod van drankjes en cocktails van de barlijst, een toegewijde selectie van wijnen per glas, tapbier, een uitgebreide selectie frisdranken, vruchtensappen en klassieke warme dranken (koffie, espresso, cappuccino, etc.), evenals ijs om mee te nemen in een hoorn of beker.

Deze aanbieding is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn vanaf 2 juli t/m 30 september 2018 of zolang de voorraad strekt. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Deze actie voor het vaargebied Dubai, Abu Dhabi en India is alleen geldig i.c.m. een Fly & Cruise pakket. Voor de F&C Splendida & Lirica worden de vluchten uitgevoerd door Etihad (Splendida) en Emirates (Lirica). Prijzen zijn inclusief ruimbagage (23kg) en bagageservice in cruiseterminal en transfers.Het gratis drankpakket is geldig voor de eerste en tweede persoon in de hut. De overige personen in de hut dienen het drankpakket verplicht af te nemen. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de categorie 'Buitenhut met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht kan zijn. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx