OVERWINTEREN IS NIET MOEILIJK
ACTIE: GRATIS DRANKPAKKET
-DEZE AANBIEDING IS VERLOPEN -

Zon, zee en strand! Vertrek vanuit Miami naar de mooiste bestemmingen in het Caribisch Gebied en maak van uw winter een echte zomer! Of kies voor een Fly & Cruise met vertrek vanuit Cuba of Martinique. 


Tijdelijk ontvangt u een gratis Easy drankpakket op geselecteerde afvaarten! Boek uw cruise met een Bella of Fantastica experience en maak gebruik van onze actie!


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met MSC Cruises: 023 71 11 510 of maak een online boeking.

Deze aanbieding is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn vanaf 10 april t/m 13 juni 2019 of zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Het gratis drankpakket is geldig voor de eerste en tweede persoon in de hut. De overige personen in de hut dienen het drankpakket verplicht af te nemen. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de categorie 'Buitenhut met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht kan zijn. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx


Deze aanbieding is geldig voor de volgende huttypes in combinatie met een Bella of Fantastica experience: Binnenhut, Buitenhut, Balkonhut en Suites (alleen in combinatie met Fantastica mogelijk)