ZON, ZEE, STRAND EN PUUR GENIETEN IN DE PRACHTIGE FRANSE ANTILLEN!

Nergens anders is het tempo zo relaxed als in het Caribisch gebied; de adembenemende Franse Antillen. Op deze vrolijke, gastvrije bestemming ontdekt u de warme glimlach van open, oprechte mensen, een mix van diverse culturen en sensationele gerechten. Dompel uzelf onder in de schoonheid van de eilanden met haar ongerepte natuur waar witte zandstranden overlopen in tropisch regenwoud. Het leven hier is een eindeloze stroom van fascinerende wonderen.


De natuur op de eilanden Antigua en Barbuda kalmeren uw ziel, en u kunt hier genieten van 365 geweldige zandstranden – één voor elke dag van het jaar! In de late 18e-eeuw bouwde Admiraal Lord Nelson hier een haven die inmiddels weer hersteld is in zijn oude glorie. Nelson’s Dockyard is vandaag de dag een prachtige haven voor boten en jachten.


Het eiland Martinique mag u zeker niet overslaan! Dit eiland is een diamant op de kroon van de Caribische cultuur. Het eiland beschikt over veel literatuur, geschreven door wereldberoemde schrijvers. Diverse steden bestaan uit wijken in New Orleanse-stijl, waar u onder het genot van pikante lokale gerechten kunt genieten van live muziek.


Tijdens het verkennen van de vulkanische landschappen van Guadeloupe, zult u rietsuikerplantages ontdekken die de bron zijn voor de beste rum in de wereld. Het eiland is zo schitterend, dat wanneer de Caribische bevolking voor het eerst op het eiland kwam, zij het de “Eiland van Prachtige Wateren” noemde.


Bezoek ook het prachtige St. Maarten! St. Maarten is een uitnodigend eiland met meer dan tweehonderd restaurants met een ongelooflijke keuken van een mix van Creoolse, Franse, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse culinaire tradities. Of ontdek de de Britse Maagdeneilanden, die bekend staan om de meer dan honderd prachtige duik- en snorkellocaties, van natuurlijke baden tot baaien waar je kunt zwemmen met dolfijnen.


Kortom, valt er genoeg te beleven tijdens deze adembenemende en ontspannen Franse Antillen cruise!  Maak uw cruise compleet met het All-inclusive drankpakket (volwassene € 26 p.p.p.d. kind € 12 p.p.p.d).


Voor vluchtmogelijkheden inclusief transfers, meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.