Fly & Cruisepakketten Franse Antillen winter 18-19

Boek een 15-daagse cruise inclusief vluchten, uitgevoerd door Lufthansa en Condor, de prijzen zijn inclusief ruimbagage en transfers naar de Franse Antillen! U vliegt vanaf Frankfurt, met aankomst in Fort de France, gevolgd door inscheping.


U kunt ook kiezen voor een vlucht vanuit Amsterdam naar Frankfurt en overstappen op uw vlucht naar Fort de France. Controleer tijdens het boekingsproces de beschikbaarheid en bijkomende kosten van de vlucht.* 


Wandel op het Anse Mitan-strand in Trois-Ilets, gelegen op een kaap die de binnenkant van Martiniques voornaamste baai beschermt. Of verken het naburige Anse à l'Ane: witte stranden, kokospalmen voor schaduw en weelderige binnenlandse vegetatie als achtergrond. Het is het perfecte decor voor een vakantie in het Caribisch gebied. 


Vluchtschema MSC Presioza 15-daagse Fly & Cruise pakket:


Heenvlucht op zaterdag: 

*Amsterdam naar Frankfurt 07.40-08.50 uur 

Frankfurt naar Fort de France 11.30-16.20 uur


Terugvlucht op zaterdag, aankomst in Amsterdam op zondag:  

Fort de France naar Frankfurt 18.40-08.35 uur

*Frankfurt naar Amsterdam 12.40-13.50 uur


Belangrijk om te weten:


- De vluchten worden onder voorbehoud uitgevoerd door Lufthansa en Condor.

- De prijzen zijn inclusief havengelden, luchthavenbelasting, ruimbagage (20kg) en transfers.

- Na het afronden van uw boeking zal MSC Cruises Nederland uw vlucht binnen 48 uur herbevestigen (van maandag t/m vrijdag). Zonder herbevestiging is uw vlucht niet definitief geboekt. Op zaterdagen en op feestdagen zal uw vlucht op de eerst volgende werkdag herbevestigd worden. 


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.