30% korting op
geselecteerde cruises!
- DEZE AANBIEDING IS VERLOPEN -

Heeft u nog geen vakantie geboekt? Of heeft u bewust nog geen keuze gemaakt, omdat u geduldig wacht op onze spectaculaire aanbieding? Tot en met 13 mei kunt u nu profiteren van onze geweldige promotie en de perfecte cruise boeken tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Boek nu uw cruise met 30% korting!


Ontdek de mooiste bestemmingen, proef de vele culturen en creeër blijvende herinneringen. Bent u een levensgenieter en een liefhebber van nog meer voordeel? Boek dan uw cruise met korting op een premium internetpakket en drankpakket erbij.


Profiteer tijdelijk van deze actie! Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met MSC Cruises: 023 71 11 510 of maak een online boeking.

De korting is reeds verwerkt in de getoonde cruise prijs. *De korting is niet geldig op de vluchten.


Voorwaarden: Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 01 maart 2019 t/m 13 mei 2019. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. De korting is geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut. Bijkomende kosten: Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor MSC Magnifica en MSC Sinfonia zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx