30% korting op uw cruise
inclusief Premium internetpakket & Easy drankpakket
- DEZE AANBIEDING IS VERLOPEN -

Ontvang naast 30% korting op uw cruise ook nog eens korting op een premium internetpakket* en een Easy all-inclusive drankpakket. Een all-inclusive cruise naar de mooiste bestemmingen terwijl u zorgeloos geniet van de vele mogelijkheden aan boord.


Ontdek de mooiste bestemmingen, proef de vele culturen en creeër blijvende herinneringen. De wereld ontdekken in comfort en zonder zorgen doet u met een MSC cruise.


*Premium internetpakket: Het perfecte internetpakket voor grote gebruikers of families. Verbinding maken tot maximaal 4 apparaten en geschikt voor surfen op het web, gebruiken van social media, chat apps en het lezen van e-mails. Datalimiet: 4 tot 6 GB afhankelijk van de bestemming en lengte van de cruise. Kan gebruikt worden gedurende de hele cruise.


Profiteer tijdelijk van deze actie! Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met MSC Cruises: 023 71 11 510 of maak een online boeking.

De korting is reeds verwerkt in de getoonde cruise prijs. *De korting is niet geldig op de vluchten.


Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 01 maart 2019 t/m 13 mei 2019.

 De prijs is op basis van volpension. Het premium internetpakket is geldig per hut. De korting is geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut. Het Easy drankpakket is geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut. Indien de hut bezet wordt door meer dan twee personen dienen de overige personen het Easy drankpakket er verplicht bij te boeken. Bijkomende kosten:
service charge, drankjes niet inclusief in het Easy drankpakket, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Armonia, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Sinfonia kennen de categorie 'Buitenhut' met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Preziosa en MSC Splendida zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht.  MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Voyagers Clubkorting kan niet worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar http://www.msccruises.nl/nl_nl/algemene-voorwaarden.aspx.


*Premium internetpakket: Het perfecte internetpakket voor grote gebruikers of families. Verbinding maken tot maximaal 4 apparaten en geschikt voor surfen op het web, gebruiken van social media, chat apps en het lezen van e-mails. Datalimiet: 4 tot 6 GB afhankelijk van de bestemming en lengte van de cruise. Kan gebruikt worden gedurende de hele cruise. Niet gebruikte data geeft geen recht op uitbetaling in contant geld en is niet na afloop van de cruise opeisbaar.