Fly & Cruise pakket nu met

30% korting op uw cruise!

- DEZE AANBIEDING IS VERLOPEN -

Laat uw vakantie ontspannen beginnen met ons Fly & Cruise pakket. Met deze verbinding en transfer vanaf de luchthaven naar de haven (v.v.) kunt u nog sneller genieten van alle faciliteiten aan boord bij MSC Cruises. Een Fly & Cruise pakket boeken brengt een aantal zeer aantrekkelijke voordelen met zich mee. U ontvangt naast al deze voordelen natuurlijk de 30% korting op uw cruise!
 

Waarom u uw vlucht moet boeken bij MSC Cruises:


- De vluchten worden onder voorbehoud uitgevoerd door KLM;

- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage (23kg);

- Inclusief transfers van- en naar de havens;

- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;

- Bagagerecovery service**;

- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;

- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.


Profiteer tijdelijk van deze actie! Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met MSC Cruises: 023 71 11 510 of maak een online boeking.

De korting is reeds verwerkt in de getoonde cruise prijs. De korting is niet geldig op de vluchten. 


*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.


**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 


Voorwaarden: Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 01 maart 2019 t/m 13 mei 2019. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. De korting is geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor MSC Magnifica en MSC Sinfonia zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx