Fly & Cruise all inclusive pakket!

Nu met 30% korting op uw cruise

- DEZE AANBIEDING IS HELAAS VERLOPEN -

Laat uw vakantie ontspannen beginnen met ons all inclusive Fly & Cruise pakket. Met deze verbinding en transfer vanaf de luchthaven naar de haven (v.v.) kunt u nog sneller genieten van alle faciliteiten aan boord bij MSC Cruises. Een all inclusive Fly & Cruise pakket boeken brengt een aantal zeer aantrekkelijke voordelen met zich mee. U ontvangt naast al deze voordelen natuurlijk de 30% korting op uw cruise + korting op uw Premium Internetpakket + Easy drankpakket!
 

Waarom u uw vlucht moet boeken bij MSC Cruises:


- De vluchten worden onder voorbehoud uitgevoerd door KLM;

- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage (23kg);

- Inclusief transfers van- en naar de havens;

- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;

- Bagagerecovery service**;

- Vanaf 2 uur voor vertrek assistentie mogelijkheid op de luchthaven;

- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.


Profiteer tijdelijk van deze actie! Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met MSC Cruises: 023 71 11 510 of maak een online boeking.

De korting is reeds verwerkt in de getoonde cruise prijs. De korting is niet geldig op de vluchten. 


*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.


**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 


Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 01 maart 2019 t/m 13 mei 2019.  De prijs is op basis van volpension. Het premium internetpakket is geldig per hut. De korting is geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut. Het Easy drankpakket is geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut. Indien de hut bezet wordt door meer dan twee personen dienen de overige personen het Easy drankpakket er verplicht bij te boeken. Bijkomende kosten: service charge, drankjes niet inclusief in het Easy drankpakket, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Armonia, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Sinfonia kennen de categorie 'Buitenhut' met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Preziosa en MSC Splendida zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht.  MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan niet worden toegepast op afvaarten uit deze actie.  Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar http://www.msccruises.nl/nl_nl/algemene-voorwaarden.aspx.


Premium internetpakket: Het perfecte internetpakket voor grote gebruikers of families. Verbinding maken tot maximaal 4 apparaten en geschikt voor surfen op het web, gebruiken van social media, chat apps en het lezen van e-mails. Datalimiet: 4 tot 6 GB afhankelijk van de bestemming en lengte van de cruise. Kan gebruikt worden gedurende de hele cruise. Niet gebruikte data geeft geen recht op uitbetaling in contant geld en is niet na afloop van de cruise opeisbaar.