ZOMER 2023 AANBIEDING

Tot 25% korting op het cruisetarief
 

Ook in combinatie met een drankpakket te boeken. Ontdek daarnaast de vele Fly & Cruise mogelijkheden voor een volledige vliegvakantie.

U kunt kiezen uit vele cruiseroutes om de beste cruisebestemmingen te bezoeken aan boord van een MSC Cruises schip.
 
Ervaar de schoonheid en de wateren van de Middellandse Zee.
Ontdek Noord-Europa, op zoek naar sprookjeskastelen, fascinerende steden en oude legendes.
 
Geniet van de warmte van een tropisch paradijs tijdens een cruise naar de Caribbean met de mogelijkheid om te overnachting in het exclusieve Ocean Cay MSC Marine Reserve.
Of vetrek vanuit New York naar de mooiste bestemmingen van Noord-Amerika.
 
Op elke bestemming wacht u een ruim aanbod aan uitstekend geplande excursies. En tussen de havens door kunt u ontspannen in onze comfortabele kajuiten, genieten van onze internationale keuken en van de vele faciliteiten aan boord, waaronder een volledig uitgeruste fitnessruimte en een weelderige spa.
 
Boek nu uw cruise!

Voorwaarden

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. Deze actie is geldig tussen 05-01-2023 t/m 31-03-2023. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deze actie kan afhankelijk van de beschikbaarheid gecombineerd worden met Senior, Honeymoon, Young & Young, All in one & Tandem promoties. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

 

help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers