MSC Yacht Club Cruises

DE ULTIEME LUXE CRUISE-ERVARING

Voel de finesse en elegantie van luxe cruises met MSC Yacht Club, een exclusieve haven van verfijnde verwennerij.
Omring uzelf met ongeëvenaard comfort en persoonlijke service tijdens een verbazingwekkende reis aan boord van onze beste schepen.
Ontdek een wereld waar privacy en luxe elkaar ontmoeten, waar elk detail zorgvuldig is vervaardigd om uw hoogste verwachtingen te overtreffen.

Geniet van de verfijning en elegantie van luxe cruises vanaf uw eerste stap aan boord.
Ons toegewijde personeel voorziet in al uw behoeften en zorgt ervoor dat uw reis sensationeel wordt.
Welkom bij MSC Yacht Club, waar elk moment is ontworpen om al uw wensen te overtreffen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Ervaar de fijnste luxe accommodatie tijdens uw MSC Yacht Club luxe cruise. Ontdek weelderig ingerichte suites ontworpen met extra aandacht voor details.
Dompel uzelf onder in het toppunt van comfort met luxe voorzieningen en elegante accenten.

 
help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

Algemene voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.