MSC Yacht Club:
EEN WERELD VAN PRIVACY EN LUXE

NU MET AANGEBODEN RETOURVLUCHTEN VANUIT BRUSSEL

Voel de finesse en elegantie van luxe cruises met MSC Yacht Club, een exclusieve haven van verfijnde verwennerij.
Omring uzelf met ongeëvenaard comfort en persoonlijke service tijdens een verbazingwekkende reis aan boord van onze beste schepen.
Ontdek een wereld waar privacy en luxe elkaar ontmoeten, waar elk detail zorgvuldig is vervaardigd om de hoogste verwachtingen te overtreffen.


Voor geselecteerde cruises met de MSC Yacht Club zijn de heen- en terugvluchten en transfers kosteloos voor het hele gezelschap in de Suite.
Vlieg gemakkelijk vanuit Brussel naar uw volgende ultieme luxe-ervaring.

 
help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?

- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;
- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;
- Inclusief transfers van- en naar inschepings en ontschepings havens;
- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;
- Bagagerecovery service**;
- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.

 

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer. 

Algemene voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn t/m 30 juni 2024. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.