NIEUWE VAARROUTES VOOR HERFST / WINTER 2020 & LENTE 2021

BOEK uw vakantie met maximale flexibiliteit!

NIEUW: ontdek onze nieuwe vaarroutes en bezoek de mooiste bestemmingen van de Middellandse Zee, de warmte van het Caribisch gebied of de magie van de Emiraten en laat uw dromen uitkomen met onze herfst, winter- en lentecruises.

Bij MSC Cruises willen we er zeker van zijn dat u uw toekomstige vakantie met volledige zekerheid kunt plannen.Daarom hebben we ons flexibele boekingsprogramma ontwikkeld waarmee u uw cruise tegen de meest flexibele voorwaarden tegen geweldige prijzen kunt boeken. Boek nu uw cruise met een aanbetaling van slechts €50 per persoon en boek deze om,  zonder wijzigingskosten,  tot 15 dagen voor vertrek van uw cruise (tot 21 dagen voor Fly & Cruise-boekingen). Deze voorwaarden zijn alleen geldig voor boekingen gemaakt tot 31 juli 2020 en voor cruises die vertrekken tot 2 mei 2021.

Daarnaast  hebben we onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen verrijkt en uitgebereid, ontworpen om te voldoen aan de richtlijnen van belangrijke internationale en regionale regelgevende instanties, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

Heeft u al een herfst / winter 2020 en lente 2021 cruise geboekt met MSC? Klik hier voor de laatste updates met betrekking tot wijzigingen.

Houd er rekening mee dat de nieuwe vaarroutes voor herfst / winter 2020 en lente 2021 vanaf nu boekbaar zijn. Extra vaarroutes zullen de komende weken toegevoegd worden.
We nodigen u vriendelijk uit om regelmatig onze website te bezoeken voor de laatste updates en we kijken uit naar u aan boord te mogen verwelkomen.

 

Algemene Voorwaarden

Het stressvrije omboekingsbeleid is geldig voor nieuwe boekingen gemaakt tussen 8 mei 2020 en 31 juli 2020 voor afvaarten met vertrek vanaf 1 augustus 2020 to 2 mei 2021 (MSC World Cruise en Yacht Club boekingen uitgezonderd) Indien u uw cruise, zonder wijzigingskosten, wilt omboeken dient de vertrekdatum ten laatste 31 december 2021 te zijn. Het omboekingsbeleid  houdt een eenmalige wijziging in, zonder wijzigingskosten, naar een andere datum, schip of vaargebied, met behoud van cruisereissom*en kan aangevraagd worden voor cruises met vertrek tot 15 dagen  voor vertrek of tot 21 dagen voor vertrek in geval van Fly & Cruise boekingen. Bij het omboeken van een Fly & Cruise kan het zijn dat de luchtvaartmaatschappij kosten in rekening brengt. De aanbetaling bedraagt €50 per persoon (indien uw vluchten bijboekt is hiervan de aanbetaling 100%) met uitzondering van Yacht Club or World Cruise boekingen.  De reguliere annuleringsvoorwaarden conform Algemene Voorwaarden (zowel kosten als termijnen) zijn te allen tijde van toepassing.

*Indien de cruisereissom hoger is dient het verschil te worden bijbetaald- in geval van lagere cruisereissom wordt er geen restitutie verleend.