WinterCruises in NOORD-EUROPA 2022

MET VERTREK VANUIT IJMUIDEN 

Geniet van een echte wintercruise van MSC Cruises in Noord-Europa.

 

Ontdek de mooiste bestemmingen voor wintercruises tijdens een cruise van 7 nachten in Noord-Europa aan boord van de MSC Magnifica naar vijf van de meest populaire Europese steden: Hamburg, Duitsland; IJmuiden/Amsterdam, Nederland; Zeebrugge voor Brugge en Brussel, België; Le Havre voor Parijs, Frankrijk; Southampton voor Londen, VK.


Met verlengde verblijven in de haven tot 12 uur, biedt MSC Cruises alle gasten de mogelijkheid om echt het meeste uit hun tijd aan wal te halen, alleen of in alle comfort tijdens een MSC-excursies aan wal in Noord-Europa.

 

Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u uw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen. Voordat u gaat cruisen kunt u ons Covid Protection Plan (CPP) bijboeken voor slechts €25 per persoon voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa en €29 voor cruises in het Caribisch gebied, de Franse Antiilen en de Emiraten, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot en met 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Bovendien biedt ons “Cruise met Vertrouwen” -programma u flexibele boekingsvoorwaarden, waarmee u tot 15 dagen voor het vertrek van uw cruise (21 dagen voor boekingen met vluchten) uw boeking zonder wijzigingskosten kunt omboeken.


 

Algemene Voorwaarden

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.