WINTERCRUISES 2022-2023 AANBIEDING

Tot 20% korting op het cruisetarief 
Ook in combinatie met een drankpakket te boeken. Ontdek daarnaast de vele Fly & Cruise mogelijkheden voor een volledige vliegvakantie.

U kunt kiezen uit vele cruiseroutes om de beste winter cruisebestemmingen te bezoeken aan boord van een MSC Cruises schip.
 
Ervaar de schoonheid van de Middellandse Zee en verken Italië, Frankrijk, Spanje, Malta, Marokko, Griekenland en Israël.
Ontdek Noord-Europa, op zoek naar sprookjeskastelen, facinerende steden en oude legendes, want dit is de beste manier om de winterzonnewende te vieren.

 

Geniet van de warmte van een tropisch paradijs tijdens een cruise naar de Caribbean met de mogelijkheid om te overnachting in het exclusieve Ocean Cay MSC Marine Reserve. 
  

 Of dompel u onder in de woestijnduinen en de verbluffende skylines van Dubai, Abu Dhabi en Qatar, en duik in de turqoise wateren van Saoedi Arabië en de Rode Zee.

 
Op elke bestemming wacht u een ruim aanbod aan uitstekend geplande excursies. En tussen de havens door kunt u ontspannen in onze comfortabele hutten, genieten van onze internationale keuken en van de vele faciliteiten aan boord, waaronder een volledig uitgeruste fitnessruimte en een weelderige spa.
 
Boek nu uw cruise!

 

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 1 juni 2022 t/m 30 november 2022. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.
help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers