help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

BELEEF DE MEEST BETOVERENDE EUROPESE STEDEN MET ÉÉN CRUISE

Beleef een charmante winter aan boord van MSC Euribia en ontdek Hamburg, Zeebrugge, Parijs en Londen

Boek uw MSC Noord-Europa wintercruise in 2024 naar vijf van de beste Europese steden. Maak uw reisdromen waar door aan boord te gaan van de MSC Euribia voor een onvergetelijke Noord-Europa cruise

De charme van de "Parels van het Noorden" die glinsteren in het zonlicht is vooral prachtig in de winter met de magische sfeer van de kerstmarkten. Een hartige en warme seizoenskeuken, minder toeristen, en vele winterwonderlandschappen, zijn slechts enkele van de voordelen van een bezoek aan deze prachtige Noord-Europese bestemmingen tijdens de winter.

Met de MSC Euribia reist u op een van de grootste en milieuvriendelijkste schepen in de vloot van MSC Cruises. Tijdens de zeven nachten durende cruise vanuit Rotterdam brengt u een bezoek aan Zeebrugge voor Brugge en Brussel in België; Le Havre voor Parijs in Frankrijk, Southampton voor Londen in het Verenigd Koninkrijk en Hamburg in Duitsland.


Boek nu uw Noord-Europese cruise met MSC Euribia!

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.