DE BESTE ZOMER 2022 CRUISES NU IN DE VERKOOP

Laat u inspireren door onze fantastische cruise-aanbod en breng uw zomervakantie 2022 door op zee!
Van zonnebaden in de Caribbean tot het aanschouwen van de majestueuze fjorden in Noord-Europa, tot het verkennen van de schoonheid van de Middellandse Zee.

Prachtige hutten, een uitstekende keuken, shows in Broadway-stijl, kinderentertainment, een volledig uitgeruste fitnessruimte, schoonheidsbehandelingen in de MSC Aurea Spa en nog veel meer wachten op u. Een breed scala aan excursies maakt het mogelijk om verschillende culturen en gewoonten te ervaren en heerlijke, lokale gerechten te proeven.

Verlies uzelf in een wereld van ontdekking!
 
Boek nu een zomer 2022 cruise en verheug u op uw volgende droomvakantie.

Voorwaarden:

De prijzen zijn per persoon exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De verplichte Hotel Service Charge is een integraal onderdeel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge per persoon, per nacht als onderdeel van de totaalprijs, kan als alternatief aan boord worden betaald aan het einde van de cruise. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina.
Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

 
help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers