KIES UW VOORDEEL
GRATIS DRANKPAKKET OF GRATIS UPGRADE

Iedereen heeft zijn eigen beeld van een ideale vakantie en iedereen moet dan ook in de gelegenheid zijn om zijn of haar eigen vakantie naar wens samen te stellen. Daarom heeft u bij MSC Cruises nu de keuze uit maar liefst 2 fantastische aanbiedingen! 

Kies Uw Voordeel en ontvang nu tijdelijk een gratis Easy All Inclusive drankpakket* of een gratis upgrade**! 

Ontdek ook onze Fly & Cruise-pakketten naar de Middellandse in combinatie met deze geweldig aanbieding!

*Het Gratis Easy All Inclusive drankpakket is geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut. 


**U betaalt nu voor een buitenhut de prijs van een binnenhut en voor een balkonhut betaalt u de prijs van een buitenhut. Boek uw cruise met een Bella of Fantastica experience en maak gebruik van onze actie! Verwen uzelf met meer luxe en ontspan tijdens uw cruise naar de mooiste bestemmingen!


Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met MSC Cruises: 023 71 11 510 of boek uw cruise online.

Actievoorwaarden

Voorwaarden Kies Uw Voordeel aanbieding: Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 1 oktober 2020 t/m 15 december 2020. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor MSC Magnifica en MSC Sinfonia zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

Indien u kiest voor het Gratis Drankpakket: Het Gratis Easy All Inclusive drankpakket is geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut. Alle overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken tegen het reguliere tarief.

Het Gratis Easy All Inclusive drankpakket is ook geldig voor de eenpersoonsbinnenhut, familiehutten en super familiehutten. Het drankpakket is gratis voor de eerste en tweede persoon in elke hut waaruit de familiehut bestaat:

Familiehut (tot maximaal 6 personen in 2 aangrenzende hutten met verbindingsdeur) . Easy drankpakket is gratis voor 4 personen totaal. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen het reguliere tarief).

Super Familiehut:  (tot maximaal 10 personen in 3 aangrenzende hutten met verbindingsdeur). Easy drankpakket is gratis voor 6 personen totaal. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken (tegen het reguliere tarief).

Indien u kiest voor een Gratis Hutupgrade: Boek ten allen tijde de gewenste hutcategorie. De upgrade zit automatisch in de prijs verwerkt. U betaalt nu voor een buitenhut de prijs van een binnenhut en voor een balkonhut betaalt u de prijs van een buitenhut. Geldig in combinatie met een Bella of Fantastica Experience.