Hulp nodig?
Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

HOT DEALS

Vind de beste prijzen voor geselecteerde cruises!

De beste deals zijn slechts een klik verwijderd. Bent u nog op zoek naar een voordelige cruise naar de mooiste bestemmingen ter wereld? Bekijk dan snel hieronder de geselecteerde cruises en vind vandaag nog uw droomvakantie. 

We hebben voor elk seizoen de beste aanbiedingen geselecteerd. Of u nu houdt van witte zandstranden, stedentrips of van de natuur, MSC cruises is de plek om uw droomcruise te vinden.

 

Om u het makkelijk te maken biedt MSC “Fly & Cruise” aan.
Fly & Cruise is een pakket aangeboden en volledig ondersteund door MSC dus van zodra u de luchthaven binnenstapt tot u daar terug komt. Wij nemen uw zorgen uit handen en maken van uw cruise een totaalbeleving. Boek nu uw volgende cruise + vliegvakantie bij MSC Cruises en ontdek ook de voordelige prijzen van ons Last Minute aanbod.

Wat betekent dit concreet?
De vluchten worden uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschappijen. In het pakket zitten de luchthaventaksen, ruimbagage én transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens.

Bovendien profiteer u ook nog van:

  • Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;
  • Bagagerecovery service**;
  • assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek,
  • telefonische assistentie in geval van nood.

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

 

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

 

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.
**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer.