help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

Ontdek onze Fly & Cruise vanuit Doha

Naar de mooiste bestemmingen in de Emiraten

Een Fly & Cruise naar Dubai, Abu Dhabi en Qatar laat u kennismaken met de rijke geschiedenis en de warme cultuur van meerdere Arabische bestemmingen. Geniet van het nieuwe tijdperk in scheepsontwerp aan boord van de nieuwe revolutionaire MSC World Europa. Vlieg vanuit Brussel naar uw cruise vanuit Doha.

 

Fly & Cruise is een pakket aangeboden en volledig ondersteund door MSC Cruises. Wij nemen uw zorgen uit handen en maken van uw cruise een totaalbeleving.

 
Waarom kiezen voor een vlucht bij MSC?

- De vluchten worden uitgevoerd door erkende maatschappijen;

- De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage;

- Inclusief transfers van- en naar inschepings en ontschepings havens;

- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises*;

- Bagagerecovery service**;

- Telefoonnummer voor assistentie in het geval van nood.

 

De hieronder getoonde zoekresultaten zijn inclusief vluchten & transfers.

 

Algemene Voorwaarden

De prijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

 

*Geldig in het geval een vlucht welk vertraagd of geannuleerd is. MSC Cruises zorgt op haar kosten voor een nieuwe vlucht, transfers en eventueel verblijf naar een (andere) beschikbare inschepingshaven.

 

**Indien uw koffer tijdens de heenreis niet op tijd aankomt bij het schip, zorgt MSC Cruises ervoor dat uw koffer z.s.m. geleverd wordt in uw hut. In sommige vaargebieden dient er rekening mee gehouden te worden dat identificatie nodig is voor het in ontvangst nemen van uw koffer.