CRUISES VANAF DE HAVEN VAN GENUA

Westelijke Middellandse Zee

$name

De haven van Genua is een strategisch referentiepunt voor vakantiegangers die genieten van een cruise vanuit Italië. De voormalige maritieme republiek verbindt het schiereiland met een veelvoud aan bestemmingen. De haven strekt zich bijna 22 km uit met meer dan 20 terminals.

Ontdek cruises vanuit Genua en vaar aan boord van onze schepen voor een droomvakantie

Algemene Voorwaarden

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.


Voor afvaarten die vallen onder onze Zomer 2021 periode:
De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.


Voor afvaarten vanaf onze Winter 2021 periode:
De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.