De MSC World Cruise 2019 is VOLGEBOEKT!

Pak de kans om de MSC World Cruise 2020 te boeken.

MSC Cruises introduceert voor het eerst een MSC World Cruise. Ontdek de wereld tijdens één cruise vanuit het westen naar het oosten langs diverse continenten in 119 dagen! 


MSC Magnifica zal richting het westen varen over de Atlantische Oceaan naar de Caribische eilanden, voordat een bezoek gebracht wordt aan Aruba en Colombia  en het Panamakanaal zal worden doorgevaren. Na een verkenning van Midden-Amerika zal het schip verder varen naar de Verenigde Staten met stops zoals San Francisco en de Hawaiiaanse eilanden.


Dan vaart het schip verder naar Frans Polynesië met stops in Tahiti en Bora Bora. Nadat de Fiji eilanden ontdekt zijn zal het schip verder varen naar Nieuw-Zeeland en Sydney in Australië. Singapore, Maleisië, Thailand en Sri Lanka worden gevolgd door twee dagen op het magische Malediven. We passeren het Suezkanaal en komen vervolgens aan in Oman en Jordanië, voordat het schip weer terugkeert naar de Middellandse Zee.


Geniet van de meest comfortabele hutten, een fantastisch entertainmentprogramma aan boord met diverse voordelen welke exclusief voor deze MSC World Cruise inclusief zijn!


Voor deze once-in-a-lifetime reis zullen alle MSC Voyagers Clubpunten, verdiend op moment van boeking, worden verdrievoudigd. Geniet direct op moment van boeking van de lidmaatschapsvoordelen!


Dankzij ons Status Match Programma zullen alle reizigers die in het bezit zijn van een loyaliteitskaart van andere toonaangevende reisaanbieder in te staat zijn om mee te doen aan dit programma. Word MSC Voyagers Club op een vergelijkbaar niveau als uw vorige loyaliteitsaanbieder.


Ontdek de nieuwe MSC World Cruise 2020 - klik hierBoek uw MSC World Cruise bij uw reisbureau/cruisespecialist of bel met MSC Cruises 023 71 11 510.

MSC WORLD CRUISE

Cruiseschip MSC Magnifica Vaarroute Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Sint Maarten, Britse Maagdeneilanden, Puerto Rico, Curacao, Aruba, Colombia, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Guatamala, Mexico, Verenigde Staten, Hawaii, Tahiti, Frans Polynesië, Amerikaans Samoa, Westelijk Samoa, Tonga, Fiji, Nieuw-Zeeland, Australië, Singapore, Maleisië, Thailand, Sri Lanka, Malediven, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Jordanië, Egypte, Griekenland, Italië Inschepingshaven Genua, Italië Duur 119 dagen | 118 nachten
Vanaf
12499 ,- p.p.
Vertrekdatum
Excursies & Faciliteiten Ontdek welke excursies en overige voordelen inclusief zijn
 • Gratis excursies

  Excursies inclusief:


  15 excursies
  geselecteerd door MSC Cruises:


  • MALAGA : Stadstour (MAL01)

  • FUNCHAL : Cabo Girao & Ribeira Brava  (FUN18)

  • ST. THOMAS : Het ultieme eiland ervaring  (STO16)

  • CARTAGENA : Panoramische bezienswaardighedentour (CAR07) 

  • LOS ANGELES : Stranden & Beverly Hills (LAX01)

  • SAN FRANCISCO : San Francisco & Golden Gate Bridge (SFO02) 

  • HONOLULU : Pearl Harbor & City Tourn (HDH01) 

  • PAPEETE : East Coast Tahiti (no Museum) (PPT02) 

  • AUCKLAND: Auckland Museum & City Sights (AKL02)

  • SYDNEY:  Ontdek Sydney (SDY07)

  • PERTH : Fremantle & Perth Orientation (FRE02)

  • SINGAPORE : Highlights van Singapore (SIN01)

  • COLOMBO : Colombo Highlights (CMB01)

  • MUSCAT : Mystiek Muscat (MCT05) 

  • HERAKLION : Knossos Palace en shoppen (IRK02)
  Excursies inclusief:
 • Overige services

  Overige services inclusief:

   

  DRANKJES TIJDENS LUNCH EN DINER:  Onbeperkt wijn (een keuze uit 2 witte wijnen, 2 rode wijnen en 1 rosé huiswijnen), mineraalwater, tapbier, frisdranken en vruchtensappen tijdens lunch en diner. De dranken die onder deze aanbieding vallen, kunnen worden genuttigd in de à–la–carterestaurants en bij de zelfbedieningsbuffetten, maar niet in de specialiteitenrestaurants.


  WASSERVICE: 30% korting op alle wasservices

  Overige services inclusief:

Voorwaarden: Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland en zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. Bijkomende kosten: service charge, drankjes welke niet inbegrepen zijn in het pakket, eventuele overige excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. De korting op de wasservice is niet combineerbaar met andere gelijkwaardige kortingen en pakketten aan boord "Regular" of "Express". Afwijkende annulerings- en aanbetalingsvoorwaarden zijn van toepassing op de MSC World Cruise. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx