MSC World Cruise 2020

MSC World Cruise 2020
Het avontuur is begonnen!

De tweede MSC World Cruise vertrok vanuit Genua om de wereld rond te reizen in een ongelooflijke reis van 116 nachten.


Na enkele eerste stops in de Middellandse Zee, steekt MSC Magnifica de Atlantische Oceaan over om door Zuid-Amerika te reizen en Brazilië, Argentinië, Uruguay, Chili en Peru te ontdekken. Daarna zullen de gasten de Stille Oceaan oversteken en zal het schip, na te zijn gestopt in Papeete, Aiutaki en Rarotonga, aankomen in Nieuw-Zeeland en richting de iconische Australische steden Hobart en Sydney varen. Het laatste deel van de cruise zal de Zuidwestelijke Stille Oceaan verkennen door een bezoek te brengen aan eilanden zoals Nieuw-Caledonië en Papoea-Nieuw-Guinea, alvorens de Indonesische eilanden Komodo en Bali te verkennen, vervolgens Singapore, Maleisië, Sri Lanka en India. Haltes in Oman, de Emiraten en Jordanië, alvorens via het Suezkanaal terug te keren naar de Middellandse Zee.


Naast de uitstekende gastvrijheid aan boord, bevat het tarief enkele waardevolle extra's, waaronder 15 excursies en een drankpakket voor tijdens het dineren.


Om een ​​onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis te garanderen, zullen 10 internationale beroemde chef-koks, die keukens uit verschillende delen van de wereld vertegenwoordigen, een compleet menu van drie tot vier gerechten bereiden. Ze brengen smaken en inspiratie uit hun geboorteland, evenals hun eigen specifieke vaardigheden en stijl aan de eetervaring van World Cruise.


Een programma van entertainment aan boord van wereldklasse zal worden aangevuld met ambitieuze teamgames en quizzen met een wereldwijd thema, evenals een breed scala aan activiteiten om de ervaring te verrijken, veelal gerelateerd aan de bezochte bestemmingen, van taallessen en culturele lezingen tot dansen met professionele artiesten van over de hele wereld.


Het komt allemaal neer op een reis rond de wereld die bestemd is om een ​​leven lang prachtige herinneringen te creëren.

ESTAFETTE

.

.

World Cruise Estafette video

Estafette om de wereld

Geniet van ons #MSCWorldCruise 2020 met 8 speciale gasten aan boord #MSCMagnifica.

Bekijk de video via Youtube en volg ons via Instagram.

PROFIELEN
Award[0].Title

EVAN EDINGER

Evan is een reisfotograaf en YouTuber. Geboren in een klein stadje in New Jersey, verhuisde hij permanent naar het VK en kreeg hij al snel YouTube-bekendheid voor video's over reizen, het leren van talen en grappige verhalen.
Award[1].Title

MOLAVIAJAR

Molaviajar is een Pools-Spaanse familie. Youtubers en reizigersbloggers, om samen de wereld rond te reizen en, nadat ze een gezin waren geworden, bleven ze reizen naar verschillende landen om hun kinderen bloot te stellen aan verschillende culturen.
Award[2].Title

SAMI & VALE

Sami is een singer-songwriter uit Nederland en Valentina is een model uit Chili. Ze zijn een stel dat samen de wereld rondreist en hun ervaringen deelt op hun sociale netwerken.
Award[3].Title

THE WORLD OF SISTERS

Cindy is een Franse Youtuber en Instagrammer met een passie voor foto en video. Ze deelt graag met haar community-inhoud over schoonheid, koken en reizen en haar verlangen is om de hele wereld te ontdekken. Nadat ze in Frankrijk en vervolgens in Londen heeft gewoond, woont ze nu in de buurt van Barcelona.

Award[4].Title

TRAVEL AND SHARE

Mirella en Romulo zijn reisvloggers en ondernemers. Ze zijn geboren in Brazilië en reizen nu de hele wereld over om ervaringen te beleven en mogelijkheden te ontdekken om met hun volgers te delen.
Award[5].Title

EMRE DURMUS

Emre werd een reiziger in 2015 nadat hij al zijn bezittingen had verkocht, met als enige bedoeling gewoon de wereld rond te reizen. Na 5 continenten en meer dan 55 landen te hebben gezien, is hij nog steeds op weg om meer te dekken.
Award[6].Title

MARCELLO ASCANI

Marcello is een webcreator die beroemd werd dankzij zijn handgetekende video's uit de serie "Mijn leven als een cartoon". Op zijn kanaal vertelt hij over zijn leven als een jonge volwassene uit Rome die net is afgestudeerd en die beslist over zijn toekomst.
Award[7].Title

CECI DE VIAJE

Ceci Saia is een maker van reisinhoud en toont de wereld aan haar volgers in een persoonlijke, leuke en ontspannen stijl. Ze is geboren in Argentinië en woont momenteel in Madrid, Spanje.