MSC World Cruise 2019

MSC World Cruise 2019
Het avontuur is begonnen!

MSC Cruises introduceert voor het eerst een MSC World Cruise. Op 5 januari 2019 begon de MSC Magnifica vanuit Genua haar reis rond de wereld in 119 dagen.


De vaarroute is verdeeld in drie segmenten. Als eerste zal de MSC Magnifica de Atlantische Oceaan oversteken om het Caribische gebied te ontdekken, het Panamakanaal te doorkruisen en Midden-Amerika te verkennen tijdens tijdens haar route naar San Francisco.

In het tweede segment bezoeken gasten Hawaii voordat ze Oceanië verkennen. Met stops in Tahiti, Bora Bora en Fiji, zal het schip zal Nieuw-Zeeland bereiken en vervolgens stoppen in de Australische steden Sydney en Melbourne.

Het laatste segment zal de Indische Oceaan verkennen, een bezoek aan Singapore, Maleisië, Thailand en Sri Lanka, nog voordat gasten twee dagen doorbrengen op de magische Malediven. Stops in Oman, de Emiraten en Jordanië volgen en zal via het Suezkanaal terug keren naar de Middellandse Zee.


Naast de uitstekende gastvrijheid aan boord, bevat het tarief enkele waardevolle extra's, waaronder 15 excursies en een mealtime drankpakket.


Onze gasten ontvangen ook speciale communicatiemiddelen, waaronder een reisdagboek, een rondreismagazine en video's over hun bestemming.


De wereldreis wordt op sociale media gepubliceerd door een selectie van gerenommeerde reisbloggers, die deelnemen aan een "influencers estafette-race". 

Om een onvergetelijke culinaire ervaring aan boord aan te bieden is MSC Cruises gaan samenwerken met 9 internationale bekende chefs, met elk zijn eigen gourmet diner menu.


Een entertainment programma aan boord van wereldklasse is aangevuld met ambitieuze teamgames en quizzen met wereldwijde thema's, evenals een breed scala aan activiteiten om de ervaring te verrijken, waarvan vele gerelateerd zijn aan de bezochte bestemmingen, van taallessen en culturele lezingen tot dansen met professionele artiesten van over de hele wereld.


Het komt allemaal neer op een once-in-a-lifetime-ervaring, een reis over de hele wereld die is bedoeld om een ​​leven vol prachtige herinneringen te creëren.
ONTDEK DE WORLD CRUISE 2020 ONTDEK DE WORLD CRUISE 2021

 
 
 
WORLD-CRUISE-2019_TAB

INFLUENCERS ESTAFETTE

.

.

MSC World Cruise 2019: de derde stap

Puntarenas - San Francisco met Izhan Go

Het derde deel van de #MSCWorldCruise zit erop! Bekijk de vakantie van Izhan Go aan boord de #MSCMagnifica, van de kleurrijke Puntarenas naar San Francisco.

World Cruise Relay Race video

Onze eerste estafette staat op het punt te beginnen

De #MSCWorldCruise gaat bijna beginnen en wij verwelkomen graag 9 speciale gasten aan boord. Volg vanaf 5 januari hun geweldige avonturen aan boord van de #MSCMagnifica

Bekijk de video op Youtube en volg ons via Instagram.

INFLUENCER PROFIELEN
Award[0].Title

BENN TK

Benn ging van meubelfabrikant en filmmaker voor clubs, naar het volgen van zijn passie, reisde de wereld rond en maakt nu fulltime video's . Bekijk zijn avontuur.
Award[1].Title

KARA AND NATE

Kara en Nate zijn man en vrouw en full-time YouTubers, op een missie om 100 landen te bezoeken vóór 2020. De teller staat momenteel op #83. Bekijk de video met Kara en Nate.
Award[2].Title

IZHAN GO

Izhan is een Spaanse vlogger die is begonnen met een gaming video's voor zijn YouTube-kanaal en vandaag deelt hij zijn reis- en fotografietips met zijn trouwe volgers.
Award[3].Title

LIFE TO GO

Daniel en Jessica zijn professionele fulltime reisbloggers, reisvloggers, fotografen en makers van content. Ze zijn geboren in Duitsland, maar als permanente wereldreizigers thuis over de hele wereld!
Award[4].Title

ANIL B

Anil is een van de meest invloedrijke Youtubers uit Zwitserland, begonnen met gamevideo's en nu gericht op reizen en Urbex (urban exploration).
Award[5].Title

HUMAN SAFARI

Nicolò Balini is een fotograaf en een filmmaker. Human Safari is het project dat hij is begonnen om zijn avonturen te delen met liefhebbers van reizen, eten en fotografie.
Award[6].Title

NICK & ANGELA MILLER

Zuid-Afrikaanse ondernemer, Nick maakt YouTube-video's over het leven en het bedrijfsleven. Hij en zijn vrouw Angela en baby Jesse reizen voor de tweede keer met MSC.
Award[7].Title

AYUMU YAMASHITA

Ayumu is een Japanse zanger, songwriter en filmmaker, die zijn passies van het dagelijks leven deelt op YouTube, inclusief zijn muziek en reizen.
Award[8].Title

VITOR LIBERATO

Fotograaf, filmmaker en lifestyle vlogger, Vitor werd geboren in Brazilië, maar woont nu over de hele wereld en deelt zijn liefde voor reizen en sporten op YouTube.