Partnerships, Masterchef at Sea | MSC Cruises Play

Masterchef at Sea

Laat uw passie niet thuis. Als u een liefhebber van eten bent en een fan bent van zelfgemaakte gerechten, laat dan ons uw talent zien en maak van uw droom werkelijkheid. De meest geliefde foodshow staat klaar om uit te dagen aan boord van de schepen van MSC Cruises!
Daag uzelf uit met de MasterChef At Sea Experience en breng uw innerlijke chef naar voren.
 

MASTERCHEF AT SEA EXPERIENCE

Ga tijdens uw cruise de uitdaging aan en word de kampioen van MasterChef At Sea. U kunt deelnemen aan de MasterChef At Sea Quiz en als u wint, doet u mee aan een spannende kookwedstrijd: de Mystery Box Challenge. Het panel van MSC-juryleden beoordeelt uw gerecht op basis van presentatie, smaak en de originaliteit van uw recept.

MASTERCHEF AT SEA EXPERIENCE

Partnerships, Masterchef at Sea | MSC Cruises

DE WINNAAR EN DE PRIJS

Als u wint, word u één keer per jaar betrokken bij de Final Lucky Draw met 2 exclusieve prijzen:
1e prijs: de mogelijkheid om deel te nemen aan het castingproces voor de MasterChef tv-show * evenals een diner voor 2 personen in het MasterChef Restaurant in Dubai 'MasterChef, the TV Experience', inclusief vluchten en accommodatie, evenals het MasterChef-receptenboek met 50 exclusieve recepten.
2e prijs: diner voor twee in het MasterChef Restaurant in Dubai 'MasterChef, the TV Experience', inclusief vluchten en accommodatie, evenals het MasterChef-receptenboek met 50 exclusieve recepten.

* Onderworpen aan filmschema's en officiële castingvoorwaarden, waaronder: (i) winnaars moeten inwoner zijn van een van deze landen: Italië, Duitsland, Spanje, het VK, Brazilië, Portugal en Nederland; en (ii) mogen alleen in het land waarin ze rechtmatig wonen zich aanmelden voor het selectieproces. Reiskosten voor winnaars buiten deze landen worden gedekt door MSC Cruises onder volledige voorwaarden.

Book now

Partnerships, Masterchef Winner | MSC Cruises

De Hoofdprijs

Het wachten is voorbij! De winnaars van de gelukkige trekking voor MasterChefAtSea zijn:

  

Winnaar 1:
Mevrouw Teresa Pulice uit ITALIË
Winnaar 2:

Meneer Alberto Santarossa, uit ITALIË

De Hoofdprijs

Masterchef grand prize on MSC Cruises