MSC and Swarovski | MSC Cruises

MSC & SWAROVSKI

Dompel onder in een wereld van sprankelende creativiteit

In 2008 had MSC Cruises het prachtige idee om echte Swarovski kristallen trappen te maken voor aan boord van de MSC Fantasia. Zo begon een buitengewone samenwerking met deze wereldleider in geslepen kristalcreaties, een familiebedrijf - zoals wij - met een uitzonderlijke reputatie voor innovatie en creativiteit.

Een onvergetelijk glamoureuze ervaring

Opvallend onder de opvallende innovaties van MSC Cruises voortdurende zoektocht naar elegantie zijn de uitgestrekte Swarovski-kristallen trappen die een kenmerk van het leven aan boord van onze schepen zijn geworden, die het Atrium en de MSC Yacht Club-gebieden sieren. Betoverend elegant en verfijnd, u loopt als het ware tussen de sterren.

Boek uw cruise
MSC & Swarovski | MSC Cruises

Verken en vier uw creativiteit

Swarovski biedt u een duizelingwekkend scala aan mogelijkheden om uw creativiteit aan boord te vieren, van verbeteringen aan onze ceremoniepakketten, gepersonaliseerde hutten, verfraaide fotoshoots en speciale workshops voor volwassenen en kinderen, plus pop-upwinkels en tentoonstellingen. Zo kan elke gast sprankelen en zijn creativiteit uitdrukken in kristallicht.

Boek nu
MSC & Swarovski | MSC Cruises

Sprankelende aanbiedingen aan boord

Gasten van MSC Cruises profiteren van speciale voordelen van onze nauwe samenwerking met Swarovski. Onze sieradenwinkels hebben speciale Swarovski-tentoonstellingsruimten, elk met een weelderige selectie sprankelende creaties, waaronder speciale verzamelobjecten, allemaal tegen onweerstaanbaar lage belastingvrije prijzen.
Boek uw cruise
MSC & Swarovski | MSC Cruises