Formula 1® en MSC Cruises gaan samen voor verandering

Passie, uitmuntendheid en het plezier om mensen over de hele wereld te vermaken zijn slechts enkele van de kenmerken die MSC deelt met F1®. Constante innovatie en een toewijding aan de volgende generatie milieutechnologieën zijn wat ons ertoe aanzette om een partnerschap aan te gaan met Formula 1®, 's werelds meest prestigieuze autosportcompetitie en populairste jaarlijkse sportreeks. Om F1® fans en MSC cruisegasten nog meer sensatie te bieden, streven we allebei naar technologische vooruitgang die zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring voor wie naar een Grand Prix™ kijkt of op onze hypermoderne schepen vaart.

Op de cruiseschepen van MSC betekent innovatie meer comfort, verbeterd entertainment en de nieuwste technologie die onze schepen nog efficiënter maakt. We zijn er trots op dat investeringen in onderzoek door zowel F1® als MSC verbeteringen in onze respectievelijke industrieën bevorderen.

Om de beste ervaring en entertainment te bieden aan F1® fans en MSC Cruises gasten wereldwijd, werken we samen om speciale initiatieven te creëren die de high-end ervaring van F1® aanvullen met de indrukwekkende vloot van MSC Cruises.

 

Blijf op de hoogte en kies uit de beste cruisebestemmingen, met een grote verscheidenheid aan routes en een grote vloot van geavanceerde en unieke schepen.

 

In 2024 is MSC Cruises de hoofdsponsor van de FORMULA 1 MSC CRUISES JAPANESE GRAND PRIX 2024 en de FORMULA 1 MSC CRUISES GRAN PREMIO DEL MADE IN ITALY E DELL'EMILIA-ROMAGNA 2024.
Er is ook de kans om naar de FORMULA 1 QATAR AIRWAYS QATAR GRAND PRIX te gaan om de sensatie van F1® persoonlijk te voelen.

We zijn er trots op dat we samen verandering teweeg kunnen brengen.
MSC Cruises & Formula 1® -  Global Partner of Formula 1®