Oostelijke Middellandse Zee CRUISES

Rijke Geschiedenis, Prachtige Stranden en Weelderige Landschappen

Rijke Geschiedenis, Prachtige Stranden en Weelderige Landschappen

Een cruise in de oostelijke Middellandse Zee is een reis door diverse culturen doordrenkt van geschiedenis, heerlijke keukens en havens met enkele van de beste bestemmingen die de Middellandse Zee te bieden heeft. Ontdek de regio's die de geboorteplaats vormen van westerse beschavingen, met een rijke geschiedenis en steden die teruggaan tot het oude Griekse en Romeinse rijk. 

Cruises in de oostelijke Middellandse Zee met MSC brengt u door de Adriatische Zee, waar u Italiaanse havens kunt verkennen, zoals de romantische stad Venetië. Neem uw partner mee op een gondeltocht door de vele grachten en ga dan naar het San Marcoplein om de omringende mensenmassa en de schoonheid van de Byzantijnse architectuur te zien.Ga naar Kroatië om de prachtige stad Dubrovnik te bezoeken en een wandeling door de sfeervolle oude stad te maken, een must-see voor elke Game of Thrones-fan die de stad wil verkennen waarop King's Landing was gebaseerd. Voor een meer serene vakantie, reis naar Montenegro en geniet van de stranden in Kotor met adembenemende uitzichten op het landschap.

Het avontuur houdt hier niet op, want een cruise in de oostelijke Middellandse Zee kunt u ook naar de Egeïsche Zee brengen, waar u pittoreske havens op de Griekse eilanden kunt vinden. Stel u voor dat u een dag met uw gezin doorbrengt, gerechten proeft die met de meest verse ingrediënten zijn gemaakt, slentert door de geplaveide straten en later foto's maakt in het beroemdste dorp van Santorini, met zijn blauw-witte Cycladische stijl architectuur. Voor een familiepoort is de rust van de stranden van Corfu ook een ideale keuze.

Ontdek elke bestemming als een local met onze MSC Shore Excursions en wanneer u naar huis terugkeert, neemt u een schat aan herinneringen mee. Begin vandaag met het plannen van uw vakantie en vaar met MSC Cruises naar de oostelijke Middellandse Zee om te proeven van de adembenemende uitzichten, landschappen, historische steden en enkele van de mooiste stranden die de Middellandse Zee te bieden heeft.

 

 


Oostelijke Middellandse Zee Havens

MSC Oostelijke Middellandse Zee Cruises 2021-2022 zijn gemakkelijk bereikbaar via verschillende gunstig gelegen havens.

Alle haveninformatie voor cruises in de oostelijke Middellandse Zee 2021-2022 is toegankelijk door hieronder te klikken.