Adriatische Cruises

De Diepblauwe Adriatische en Fascinerende Mediterrane Uitzicht

De Adriatische Zee scheidt de Balkanstaten van het Italiaanse schiereiland. Ervaar de unieke culturen van deze regio tijdens een MSC Adriatische cruise, met bestemmingen waar u archeologische vindplaatsen kunt verkennen, kunt zonnen op prachtige stranden, heerlijke Mediterrane gerechten kunt proeven en kunt genieten van ontspannende gondeltochten en nog veel meer.

 
Ga op een Adriatische cruise in 2022-2023, zie het prachtige Venetië, waar u uitsluitend vaart langs kanalen die deze romantische hoofdstad van de regio Veneto in Noord-Italië, gebouwd op meer dan 100 kleine eilanden, met elkaar verbinden. 
 
Duik in het oude Griekenland, met een aantal havens langs het Griekse vasteland en de Griekse eilanden. Bezoek de Akropolis in Athene (Piraeus) en het beroemde Parthenon, evenals de geboorteplaats van de Olympische Spelen, Olympia (Katakolon). 
 
Wees getuige van de unieke architectuur van de Balkanstaten in Montenegro en bezoek het UNESCO-werelderfgoed Kotor, een middeleeuws dorp tegen een prachtige achtergrond van bergen.
 
Hoogtepunten van de haven tijdens een Adriatische Cruise zijn onder meer stops langs de Dalmatische kust. De Kroatische stad Dubrovnik ziet er misschien bekend uit, want het heeft gediend als decor voor een verscheidenheid aan grote films en televisieseries, waaronder Game of Thrones. De schoonheid van deze locatie wordt het best waargenomen door over de prachtige muren van de middeleeuwse stad te lopen; Trakteer uzelf daarna op een welverdiende lunch met vers gevangen gegrilde vis in een van de vele restaurants van de stad.
 
Naast historische hoogtepunten bieden cruises in de Adriatische Zee u ook tijd om te ontspannen. Geniet in Split van een heerlijke koffie en kijk naar de voorbijgangers - een tijdverdrijf dat de lokale bevolking beschouwt als een geschikte manier om de dag door te brengen. Het water van de Dalmatische kust biedt de perfecte setting voor een verfrissende duik na het zonnebaden in de warmte van de zon.
 
Duik in het helderblauwe water van de badplaats Corfu en maak een wandeling langs het witte zand en de kiezelstranden.
 
Ga vandaag op zoek naar uw ideale MSC Middellandse Zee-reis in de Adriatische Zee en ervaar een droomvakantie met veel te zien en te doen aan boord en aan wal.

 
 
 

Havens

MSC Adriatische Cruises 2021-2022 zijn gemakkelijk bereikbaar via verschillende gunstig gelegen havens.
Met cruises vanuit Venetië, Brindisi, Trieste, Bari, Ancona en Piraeus, maakt MSC uw cruise op de meest handige manieren magisch.