Jonge talenten in de schijnwerpers tijdens het MasterChef at Sea evenement voor kinderen: de resultaten zijn zeer smakelijk!


Wie zegt dat kinderen geen grote chefs kunnen zijn? Met onze splinternieuwe activiteit mogen kinderen hun liefde voor koken aan de wereld laten zien! Dankzij onze exclusieve samenwerking met MasterChef geeft MSC Cruises kinderen een podium waarop ze hun talenten mogen gebruiken.
 
Gelanceerd aan boord van de MSC Seaview in oktober 2018 en zal beschikbaar zijn op de MSC Bellissima in maart 2019. Vanaf juni 2019 beschikbaar op onze gehele vloot.

MasterChef
at Sea
KINDEREN


MSC Cruises geeft kinderen tussen de 6 en 12 jaar de kans om hun innerlijke chef te laten zien! Kinderen kunnen zich aan boord vermaken terwijl ze een passie voor koken ontdekken.

Net als in de populaire en wereldwijd erkende MasterChef tv-show, krijgen kinderen een mysterieuze doos vol voedzame ingrediënten die ze zullen gebruiken tijdens het maken van heerlijk gerecht. 

Junior-chefs tonen hun kookkunsten en verbazen de juryleden met hun heerlijke gerechten!

Iedereen is een winnaar!


Elke kleine chef is een winnaar in deze leuke wedstrijd!

Alle deelnemers ontvangen een MasterChef at Sea JUNIORS-certificaat aan het einde van de wedstrijd.

Gegarandeerd plezier voor het hele gezin. Ouders kunnen met trots hun kinderen vanuit het publiek aanmoedigen terwijl de kinderen in de schijnwerpers staan. 

360 plezier!


Deze uitbreiding van het MasterChef-partnerschap past in de bredere strategie van MSC Cruises om samen te werken met experts van wereldklasse op hun gebied om gasten een vlootrijke ervaring aan te bieden. Of het nu gaat om een hypermoderne keuken, aantrekkelijk entertainment, gezinsvriendelijke aanbiedingen, er is aanbod voor elk type reiziger met een MSC Cruises-vakantie.

BOEK UW CRUISE