Saoedi-Arabië & Rode Zee

Onthulling van de tijdloze schoonheid
Saudi Arabia & Red Sea | MSC Cruises Play

Onthulling van de tijdloze schoonheid

Vaar vanuit onze thuishaven Jeddah, een levendige stad die geschiedenis en moderniteit combineert, over het warme water van de Rode Zee om unieke UNESCO-werelderfgoedlocaties, culturele bezienswaardigheden en exotische bestemmingen te ontdekken, zoals de historische site van AlUla, cultureel meesterwerk van het Koninkrijk, een authentiek voorbeeld van het prachtige erfgoed van het land.

Ontdek King Abdullah Economic City (KAEC), de toegangspoort om Medina te verkennen, een van de twee heiligste steden van de islam - een belangrijke bestemming om te bezoeken als u naar Saoedi-Arabië reist.

Koel af in Yanbu, een prachtige bestemming omringd door woestijn, ongerepte witte zandstranden, privéstranden en geweldige duikplekken.

  
Word een van de eerste bezoekers van de prachtige Nabatean-site in Hegra, een UNESCO-werelderfgoed, en dompel uzelf onder in een van de meest exclusieve en afgelegen locaties van Saoedi-Arabië. Ga verder op ontdekking en leer meer over de oude Nabatese beschaving met nog een UNESCO-werelderfgoedlocatie: de onmisbare stad Petra (Aqaba), waar u de unieke sfeer van de Jordaanse woestijn kunt ervaren, direct uitgehouwen in de levendige rode, witte en roze bergen.

Cruises in Saoedi-Arabië en Jordanië zijn unieke schatten die de reiservaring van uw leven bieden.

Havens

Het excursieprogramma voor cruises in Saoedi-Arabië en de Rode Zee is beschikbaar vanaf half juni 2021.