Egypte, Rode Zee & Saoedi-Arabië Cruises

Een magische cruise door het Midden-Oosten
Saudi Arabia & Red Sea | MSC Cruises Play
Een magische cruise door het Midden-Oosten
Vaar vanuit de thuishaven van Jeddah, Safaga of Sokhna Port aan boord van een MSC Midden-Oosten cruise door de zonovergoten wateren van de Rode Zee om Saoedi-Arabië, Egypte en Jordanië te ontdekken.

Bewonder in Saoedi-Arabië de rijkdom aan archeologische vindplaatsen die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan, zoals de historische ommuurde stad Al-'Ula, een cultureel herkenningspunt van deze regio.

Met een Rode Zee cruise kunt u ook een bezoek brengen aan Yanbu, een woestijnhaven beroemd om zijn witte suikerstranden en heldere turquoise water.

Vanuit Aqaba kunt u de UNESCO-stad Petra bezoeken, en de oude Nabateinse beschaving ontdekken. Wees getuige van de prachtige koninklijke graftombes, smalle ravijnen en het iconische schatkistgebouw van dit juweel van Jordanië in al zijn pracht.

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke cruise in Egypte, dan is een cruise met MSC wat u zoekt! Ontdek dit buitengewone land en al zijn rijkdommen met het ruime aanbod aan excursies: een Nijlcruise, een tour naar de piramide van Khafra en de Sfinx, en Caïro, de grootste stad van Egypte.

Kies uw perfecte route voor een Rode Zee Cruise, een Jordanië Cruise, een Saoedi-Arabië Cruise, of een Egypte Cruise

Dit is meer dan een vakantie, het is een episch avontuur. De ervaring van uw leven wacht op u.
Houdt u er rekening mee dat in overeenstemming met de Saoedische wet geen alcohol wordt geschonken tijdens de bezoeken aan Saoedi-Arabische havens. Alcohol zal beschikbaar zijn voor onze gasten wanneer het schip in internationale wateren vaart.

Havens