MSC Cruises & MasterChef


De werelds meest geliefde kookshow wacht op u aan boord van onze MSC Cruises schepen! Ervaar de adrenaline tijdens een spannende kookwedstrijd aan boord, met natuurlijk exclusieve prijzen voor de winnaars. Ook organiseren wij een kookwedstrijd voor de jongere gasten.

MasterChef at Sea VOLWASSENEN


Ga de uitdaging aan tijdens uw cruise en wordt de Champion of Masterchef At Sea*. Om te kwalificeren voor de kookwedstrijd genaamd de Mystery Box Challenge dient u eerst de MasterChef at Sea quiz te winnen. Tijdens de kookwedstrijd zullen de MSC juryleden uw gerecht beoordelen op basis van uw voorbereiding, presentatie, de smaak van uw gerecht en de originaliteit hiervan.

(*) Beschikbaar op alle MSC schepen behalve de MSC Lirica

LEES MEER

MasterChef at Sea KINDEREN


Wie zegt dat kinderen geen grote chefs kunnen zijn? Met onze splinternieuwe activiteit mogen kinderen hun liefde voor koken aan de wereld laten zien! Dankzij onze exclusieve samenwerking met MasterChef geeft MSC Cruises kinderen een podium om hun talenten te laten zien.


(*) Gelanceerd aan boord van de MSC Seaview in oktober 2018 en zal beschikbaar zijn op de MSC Bellissima in maart 2019. Vanaf juni 2019 beschikbaar op onze gehele vloot.

LEES MEER