MSC Cruises & MasterChef


De werelds meest geliefde kookshow wacht op u aan boord van onze MSC Cruises schepen! Ervaar de adrenaline tijdens een spannende kookwedstrijd aan boord, met natuurlijk exclusieve prijzen voor de winnaars. Ook organiseren wij een kookwedstrijd voor de jongere gasten.

MasterChef at Sea VOLWASSENEN


Ga de uitdaging aan tijdens uw cruise en wordt de Champion of Masterchef At Sea*. Om te kwalificeren voor de kookwedstrijd genaamd de Mystery Box Challenge dient u eerst de MasterChef at Sea quiz te winnen. Tijdens de kookwedstrijd zullen de MSC juryleden uw gerecht beoordelen op basis van uw voorbereiding, presentatie, de smaak van uw gerecht en de originaliteit hiervan.

BOEK UW CRUISE

De Winnaar en Prijzen


Een keer per jaar worden alle winnaars meegenomen in de Final Lucky Draw trekking, waar ze kans maken om getrokken te worden als winnaars voor één van de 2 exclusieve prijzen:


1ste prijs: De mogelijkheid om deel te nemen aan het castingproces voor de MasterChef tv-show * en een diner voor twee in het MasterChef Restaurant in Dubai ‘MasterChef, de TV-ervaring’, inclusief vluchten en accommodatie, evenals het MasterChef-boek met 50 exclusieve recepten.


2e prijs: Een diner voor twee in het MasterChef Restaurant in Dubai ‘MasterChef, de TV-ervaring’, inclusief vluchten en accommodatie, evenals het MasterChef-boek met 50 exclusieve recepten.


*Onderdeel van het filmschema en de officiële selectievoorwaarden: (i) winnaars moeten woonachtig zijn in één van de volgende landen: Italië, Duitsland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Portugal of Nederland; en (ii) mogen alleen in het land waarin ze rechtmatig wonen zich aanmelden voor het selectieproces.

BOEK UW CRUISE

De Grote Prijs


Het wachten is voorbij! De winnaars zijn getrokken voor MasterChef At Sea:

Winnaar 1:

Ms Teresa Pulice from ITALIE

Winnaar 2:

Mr Alberto Santarossa, uit ITALIE

BOEK UW CRUISE