MSC GRANDIOSA


Voor de meest grandioze cruise ervaring.


MSC Grandiosa biedt zelfs meer openbare ruimte dan haar zusterschepen, samen met een reeks opwindende innovaties.

Het buitengewone ontwerp, het brede scala aan faciliteiten en entertainment maken deze schepen ideaal voor het hele gezin. In het hart van MSC Grandiosa is een adembenemende overdekte promenade bedekt met een LED-dome.

Het is de thuisbasis van uitstekende winkelmogelijkheden, een extra grote en supervriendelijke Franse bistrot en meer spannende locaties om al onze gasten te verwelkomen.

Ontdek het grootste schip in de MSC Cruises-vloot en download de gratis app voordat u vaart.


msc_for_me_logo

Het meest innovatieve schip


- 97% minder zwaveldioxide en 80% minder stikstofoxide dankzij een hybride zuiveringsinstallatie voor verbrandingsgassen (EGCS) en een hypermodern systeem voor Selectieve Katalytische Reductie (SCR). 

- Walaansluiting, waardoor nul uitstoot in de haven – een systeem dat het geluid onder water onderdrukt (Underwater Radiated Noise system), om de grote zeezoogdieren niet te verstoren. 

- Geavanceerd zuiveringssysteem van afvalwater voor de schoonste lozingen. 

- De laatste technologieën om de CO2-uitstoot te beperken. 

- 28%* minder brandstofverbruik.


*brandstofverbruik per passagier per cruise in vergelijking tot de schepen in de Fantasia-klasse


DOWNLOAD DE INFOGRAPHIC

Galleria


Deze 101 m overdekte promenade is voorzien van verschillende winkels, restaurants en rustige plekjes om te relaxen. Elke avond wordt deze promenade voorzien van muziek, thema-avonden en entertainment.

Atmosphere pool


Met ongeveer 10 m² openbare ruimte per gast is er genoeg ruimte bij het zwembad. De MSC Grandiosa positioneert zich als een van de schepen met de meeste ruimte aan het zwembad. 

Het hoofdzwembad is 's avonds het indrukwekkendste dankzij sfeervolle verlichting, een groot scherm en modern design.

THE ART WALL


Wat normaal bewonderd wordt in de kunstgalerijen van de wereld kunt u nu ook 2 jaar lang bewonderen op ons schip in een tentoonstelling: "Degas Danse Dessin" van de wereldberoemde Parijse kunstenaar Edgar Degas. Hoewel gevierd als een van de grootste impressionisten, staat Degas bekend om zijn eigen stijl van schilderen en beeldhouwen. Een van de favoriete thema's van de Franse meester was ballet en in veel van zijn werken legde hij intieme momenten vast uit het leven van vrouwelijke dansers. Persoonlijk gekozen door MSC wachten 26 originele tekeningen op u in de L'Atelier Bistro.

MSC YACHT CLUB


Een exclusieve oase van verfijning  

Ontdek een schip in een schip. Een plek waar u van exclusiviteit en privacy in een wereld van keuze geniet. Waar u zich overgeeft aan de luxe van een privéclub en u bovendien toegang krijgt tot de talloze recreatie- en entertainmentmogelijkheden van de rest van het schip.  

Welkom in de MSC Yacht Club, een cruise-ervaring als geen ander

MSC Aurea Spa


De MSC Aurea Spa op de MSC Bellissima is een luxe Balinese spa met exclusieve ontspanningsbehandelingen om lichaam en geest te revitaliseren. Compleet met een thermisch gedeelte, een schoonheidssalon met manicure mogelijkheden, zal de MSC Aurea Spa u verwennen van top tot teen.