Partnerships, Chef Harald Wohlfhart | MSC Cruises

SAMENWERKING MET CHEF HARALD WOHLFAHRT

De kunst van het schilderen met smaken

Geboren in de stad Loffenau in de weelderige heuvels van het Duitse Zwarte Woud, cultiveerde Harald een liefde voor natuurlijke producten op de boerderij van zijn grootouders die zijn creativiteit tot op de dag van vandaag blijft inspireren. Gebruikmakend van klassieke technieken met een moderne creatieve flair streeft hij ernaar 'een perfecte startpositie te creëren voor een opeenvolging van smaakervaringen die zich in elk gerecht kunnen ontvouwen' met sauzen 'zoals een schilder verf gebruikt'.

Michelin Record

Na een stage bij enkele van de beste Michelin-sterrenrestaurants in Duitsland en Frankrijk, werd Harald op 24-jarige leeftijd Executive Chef van de "Schwarzwaldstube" in Baiersbronn, welke hij in 1992 omtoverde naar een 3 Michelin-sterren en deze uitzonderlijke prestatie voor 25 opeenvolgende jaren bleef herhalen. Dat is een record dat nog steeds ongeëvenaard is in Duitsland en bijna overal ter wereld.

Partnerships, Chef Harald Wohlfhart | MSC Cruises

Van Stellar Awards tot de sterren

Het meesterschap van Wohlfahrt heeft een enorme internationale erkenning gekregen. Van Michelinsterren tot de tien beste chef-koks ter wereld van de New York Times, Gault et Millau 19,5 van de 20, Feinschmecker 5 van de 5, Schlemmer Atlas 5 van de 5 en 1e in de Hornstein-ranglijst. Evenzo geweldig, de European Space Agency gaf Wohlfahrt de opdracht om maaltijden te ontwikkelen die de astronauten op het internationale ruimtestation revitaliseren.

BOEK UW CRUISE
Partnerships, Chef Harald Wohlfhart | MSC Cruises

Gourmet Sensations voor
MSC Cruises

Harald Wohlfahrt brengt zijn kenmerkende creativiteit met textuur en sublieme sauzen naar de Noord-Europese reizen van MSC Cruises met twee speciale hoofdgerechten voor ons galamenu, samen met een uniek compleet menu en een scala aan delicatessen voor de MSC Yacht Club. Ervaar de meester achter de gastronomische revolutie van Duitsland.

Harald Wohlfahrt biedt zijn creaties aan voor gasten op de MSC Meraviglia, MSC Splendida en MSC Preziosa.


DINEER OPTIES
Partnerships, Chef Harald Wohlfhart | MSC Cruises