Lidmaatschapsniveaus en privileges

Er zijn vijf lidmaatschapsniveaus om door te gaan: Welcome*, Classic, Silver, Gold en Diamond. Elke keer dat u met ons vaart, verdient u punten en naarmate uw punten groeien, groeien uw privileges en status ook. Vergeet niet uw lidmaatschapsnummer op te geven op het moment van boeking om ervoor te zorgen dat u uw voordelen ontvangt! Het lidmaatschap van de MSC Voyagers Club is onderworpen aan minimaal één cruise per drie jaar. Als er binnen drie jaar na de inschrijvingsdatum of uw laatste ontschepingsdatum geen cruise is voltooid, vervalt uw lidmaatschap. Als uw lidmaatschap afloopt, moet u zich opnieuw inschrijven: u krijgt de Classic-status en een nieuw Club-identificatienummer toegewezen.  

Log in op uw persoonlijke omgeving om uw punten en de vervaldatum van uw lidmaatschap te bekijken.

 

Download MSC Voyagers Club FAQ


*Alle gasten die zich inschrijven voor de MSC Voyagers Club voordat ze gaan cruisen, met een bevestigde boeking.

Van plan om binnenkort met ons mee te varen? Klik hier voor meer informatie over onze verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en onze nieuwe, nog veiligere ervaring aan boord.
Sommige voordelen worden niet verstrekt aan gasten van 0-17 jaar en zijn niet van toepassing op een cruise van 4 dagen en 3 nachten of minder
Om gezondheids- en veiligheidsredenen worden niet alle voordelen aan boord aangeboden tijdens deze eerste fase, meer informatie zal aan boord beschikbaar zijn.
 
 

Veelgestelde Vragen

Wat is de MSC Voyagers Club?

MSC Voyagers Club is het loyaliteitsprogramma voor gasten van MSC Cruises. Het is de manier van MSC Cruises om haar trouwste klanten te belonen.
 
Raadpleeg de algemene voorwaarden van de MSC Voyagers Club voor meer informatie.

Waarom moet ik me registreren bij de MSC Voyagers Club?

Omdat het gratis en gemakkelijk is om mee te doen! Lid zijn van de MSC Voyagers Club is een geweldige manier voor cruiseliefhebbers om het leven aan boord en aan de wal te ervaren. Het geeft u geweldige privileges en diensten. Hoe meer u vaart met MSC, hoe meer privileges u zult zien toenemen.


Hoe kan ik me registreren voor de MSC Voyagers Club?

Het lidmaatschap staat open voor iedereen die sinds 2006 minstens één keer met MSC heeft gevaren of een bevestigde boeking bij MSC heeft. U kunt zich inschrijven:
 
  • Voor het inschepen: door het invullen van het hier beschikbare formulier "Lid worden" of door rechtstreeks op de link op het boekingsbevestigingsdocument of de link op het e-ticket te klikken dat is uitgegeven zodra de boeking is bevestigd. Het is ook mogelijk om u tijdens de online Web check-In in te schrijven.
  • Aan boord: door het inschrijfformulier in te vullen dat verkrijgbaar is bij de Receptie-Gastenservice en/of MSC Voyagers Club Infopoint. 
  • Post-cruise: door het invullen van het formulier “Lid worden” dat hier beschikbaar is.

Raadpleeg de algemene voorwaarden van de MSC Voyagers Club voor meer informatie.
 

Ik ben jonger dan 18 jaar, kan ik me inschrijven voor de MSC Voyagers Club?

Ja, het lidmaatschap van de MSC Voyagers Club is onbeperkt toegankelijk voor alle leeftijden. Voor onder de 18 jaar kan het abonnement echter alleen worden voltooid door een ouder of wettelijke voogd.
 
Raadpleeg de algemene voorwaarden van de MSC Voyagers Club voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van elk MSC Voyagers Club-niveau?

Deel uitmaken van de MSC Voyagers Club geeft toegang tot een reeks privileges voor, tijdens en na de cruise. Bekijk hier de volledige lijst met privileges!
 
Raadpleeg de algemene voorwaarden van de MSC Voyagers Club voor meer informatie.

Waar/wanneer ontvang ik mijn MSC Voyagers Club-kaart?

Uw lidmaatschapskaart komt overeen met uw cruisekaart die op de eerste dag van uw cruise wordt afgeleverd. De cruisekaart is de sleutel van uw hut en tevens uw betaalmethode aan boord. Elke gast ontvangt een cruisekaart.
 
Raadpleeg de algemene voorwaarden van de MSC Voyagers Club voor meer informatie.
 

Wat is het Voyagers Exclusives Programma?

Voyagers Exclusives is een speciaal programma voor leden van de MSC Voyagers Club. Het programma biedt de mogelijkheid om 5% extra korting te krijgen op alle afvaarten! (Exclusief World Cruises) Ontdek hier meer.