Partnership, Ramon Freixa | MSC Cruises Play

Bekroonde keuken met koninklijke erkenning

De weelderige en geestige creaties van Ramón Freixa hebben wereldwijde erkenning gekregen, met meerdere prijzen voor de beste chef-kok en het beste restaurant, twee Michelin-sterren, drie Repsol Suns, een gastoptreden in de finale van de Spanish Celebrity MasterChef 2016.

Bekroonde keuken met koninklijke erkenning

Partnership, Ramon Freixa | MSC Cruises

Een zoektocht naar magie

De creaties van chef-kok Freixa voor zijn beroemde restaurants en innovatieve kookboeken volgen een onderscheidende aanpak die hij omschrijft als 'gebaseerd op drie elementen: product, techniek en gevoel, plus een zoektocht naar magie'. Elk gerecht is bedacht om een verhaal te vertellen in reeksen van smaak, textuur en kleur. U kunt van deze buitengewone aanpak genieten tijdens de gastronomische reis van een cruise met MSC Cruises.

BOEK UW CRUISE

Een zoektocht naar magie

Partnership, Ramon Freixa | MSC Cruises

Speciale creaties voor MSC Cruises

Speciaal voor MSC Cruises heeft Ramón twee voortreffelijke gerechten gemaakt. Het kenmerkende gerecht Duck royal met foie cream en uien is een ster van ons Elegant Dinner menu. Gasten van de MSC Yacht Club krijgen geglazuurde pluma van Ibérico-varkensvlees met gebakken groenten, evenals een speciale tapasselectie van Caprese rigatoni, Spaanse omeletkegel en een heerlijke "Ensaladilla rusa" in een Russische eiersalade.

Ramon Freixa heeft ook de speciale vismenu's gemaakt voor het Ocean Cay restaurant op MSC Seaview.

DINER OPTIES

Speciale creaties voor MSC Cruises

Partnership, Ramon Freixa | MSC Cruises