Buffet & à la carte Restaurants

U vindt in onze hoofdrestaurants altijd een ruime keuze van gerechten. Met elke dag een andere de selectie mediterrane en internationale gerechten. Bij ons uitgebreide buffet kunt u een verbazingswekkende variëteit van onze keuken verkennen, met de vrijheid om binnen te lopen en uzelf te allen tijde te trakteren. Het buffet is geopend voor ontbijt, lunch, diner en zelfs voor late night snacks.

Afhankelijk van uw schip en ervaring, kunt u bij het boeken kiezen uit Early of Late Dining en reserveren we een tafel voor u voor de gehele duur van uw cruise. Om van nog meer flexibiliteit te genieten, kunnen gasten van Aurea genieten van de My Choice dineerstijl waarbij ze op elk moment binnen de openingstijden van het hoofdrestaurant kunnen dineren.Belangrijke mededeling
Voor cruises met vertrek vanuit een Amerikaanse thuishaven: maaltijden in de hoofdrestaurants zijn inbegrepen per gast. Voor gasten die een tweede gerecht of meer willen bestellen van specifieke onderdelen van het dinermenu, wordt een extra toeslag van $ 5 in rekening gebracht.