Ontdek de MSC Meraviglia,  het schip geschikt voor alle seizoenen

 
Nog 6 maanden te gaan voordat de MSC Meraviglia haar eerste seizoen zal starten in de Middellandse Zee. Graag delen wij een aantal van onze favoriete kenmerken op de MSC Meraviglia, welke ervoor zullen zorgen dat dit schip de ultieme bestemming op zee zal zijn.
 
Twee onderscheidende elementen van onze cruises zijn de uitstekende restaurants met een ongekende keuze aan eetgelegenheden en de entertainmentgelegenheden aan boord. De MSC Meraviglia biedt 12 eetgelegenheden waar altijd verse en authentieke gerechten gereserveerd worden uit de Europese, Amerikaanse en Aziatische keuken. Net zoals deze eetgelegenheden zal het entertainment tevens naar een hoger niveau getild worden. Vanaf juni is het mogelijk voor onze reizigers op de MSC Meraviglia om twee nieuwe Cirque du Soleil shows te ervaren exclusief voor MSC Cruises.
 
De elegante en mediterrane inrichting van onze schepen wordt wederom tot leven gebracht aan boord van de MSC Meraviglia met onder andere een 96 meter lange overdekte promenade, geheel in mediterrane stijl. Dompel uzelf volledig onder in een wereld van entertainment, winkels, boetieks en restaurants onder een schitterende 480 meter brede hemel met LED-verlichting.
 
Ook zullen de faciliteiten voor kinderen drastisch worden uitgebreid. Zo is er een overdekt sportpark, een flight simulator, een aquapark verspreid over twee dekken aanwezig evenals diverse kinderclubs ingedeeld op leeftijd en de interesses van de kinderen. 
 
De innovatieve accommodaties op de MSC Meraviglia zijn ontworpen op een manier zoals alleen een familiebedrijf dat kan doen. Met tien verschillende huttypes om uit te kiezen waarbij uw comfort onze eerste prioriteit is. Het MSC Yacht Clubgedeelte is verbeterd voor degenen op zoek zijn naar extra exclusiviteit en privacy. Voor gezinnen en groepen zijn er speciale modulaire hutten ontworpen die plaats bieden voor maximaal tien reizigers.
 
Benieuwd naar de overige technische kenmerken van dit schip? Klik hier en download de technische kenmerken.
 
MSC Meraviglia zal in juni 2017 in de vaart gaan. Boek nu en ontdek de MSC Meraviglia, het schip geschikt voor alle seizoenen.