Dubai, Abu Dhabi en Qatar

Gedurfde en futuristische architectuur in het midden van de woestijn
Immens weelderige paleizen en 's werelds meest luxueuze hotels
De overblijfselen van de oude en rijke Arabische geschiedenis

Vind Dubai, Abu Dhabi en Qatar cruises

DUBAI, ABU DHABI EN QATAR CRUISES

Tussen toekomst en traditie

De bestemming alleen al beelden op van oosterse fascinatie en landschappen tussen de turquoise zee en de warme kleuren van de woestijn en de prachtige kleuren van Zuid-India die een eigen leven uitstralen.

Waar ooit alleen woestijn was, vinden we vandaag de dag de hoogste gebouwen van de wereld, de meest luxe hotels en de meest gedurfde architecturale stijlen die samengaan met historische locaties en de overblijfselen van de lange en rijke Arabische geschiedenis. Ondanks de recente haast naar moderniteit blijft India in plaats daarvan een van de meest ontspannen delen van Azië om te verkennen en biedt fascinaties die u zal blijven verbazen.


Geniet van deze luxe reis met een MSC Cruise, een oude traditie die ook deel uitmaakt van de voortgang die de Emiraten de laatste jaren hebben geboekt: Abu Dhabi en Dubai zullen u verrassen met hun gedurfde, futuristische architectuur en Sir Bani Yas zal u verrassen met een droom strandervaring of een safari als geen ander tussen de mangroven, de woestijn en de beschermde baaigebieden. India zal u verrassen met een vleugje geurige kardemom in de thee na een ochtend op het strand van Goa of een glimp van een tempel uit een riksja.

 

Locaties die u niet moet missen zijn de Golf van Oman en haar spectaculaire koraalrif, Khor FakkanKhasab en Muscat, waar u zelf de betoverende sfeer van duizend-en-een-nachten kunt ervaren. In India is Mumbai - een megalopolis van meer dan zestien miljoen mensen - een boeiende plek om tijd door te brengen, terwijl de voormalige Portugese enclave Goa al sinds de 19e eeuw een vakantiebestemming is.


De MSC Lirica met vertrek op 22 december 2018 & 1 maart 2019, zal 3 havens achter elkaar aandoen in India. Hiervoor dienen passagiers een e-visum aan te vragen (kosten $80 pp) via onderstaande link. 

Dit visum is een double entry visum, echter, de 3 calls in India worden door de autoriteiten als 1 entry gezien en dus is dit visum voldoende voor  deze vaarroute. De ”entry” stempel wordt in het paspoort gezet op de 1e call en  bij het verlaten van de 3e haven in India krijgt men een “exit” stempel in het paspoort. Het aanvragen van de e-visum kan via https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html#

Haven in Dubai, Abu Dhabi en Qatar