Cirque du Soleil at Sea | MSC Cruises

MSC & Cirque du Soleil

MSC Cruises has partnered with Cirque du Soleil to offer a unique onboard entertainment experience.

Cirque du Soleil at Sea shows exclusief voor MSC Cruises

Cirque Du Soleil at Sea

Twee Originele Shows aan boord MSC Grandiosa

Let op: Cirque du Soleil at Sea-shows worden tijdelijk opgeschort aan boord van MSC Grandiosa in verband met de reisrestricties van internationale Cirque du Soleil artiesten.

 

EXENTRICKS - Verwacht het Onverwachte
EXENTRICKS is een levendig spektakel vol plezier en kattenkwaad dat u uitdaagt om uw excentrieke kant te omarmen.
Zet u schrap! Bij elke bocht wordt u overrompeld in dit levendige spektakel van Cirque du Soleil at Sea. Bereid u voor om overweldigd te worden door een kleurrijke cast van eigenzinnige personages. En het is allemaal hands-on deck, want u zou heel goed kunnen worden uitgenodigd om aan de show deel te nemen.

 

COSMOS - Reis naar het Onverwachte 
COSMOS neemt u mee op een geweldige reis door de Melkweg samen met een dappere kosmonaut op zoek naar zelfontdekking. 3, 2, 1 ... LIFT OFF!
Vuur uw zintuigen op! Maak uw klaar om een adembenemende reis door de Melkweg te ervaren met een dappere astronaut op zoek naar zelfontdekking en ga mee in een fantastische wereld van Cirque du Soleil at Sea! Voel hoe uw emoties in hypersnelheid gaan terwijl u het grote onbekende in schiet en ontdek wat u doet stralen.


Plan mijn cruise

Twee Originele Shows aan boord MSC Grandiosa

Cirque du Soleil at Sea | MSC Cruises

Twee Originele Shows om Gasten te vermaken aan boord MSC Bellissima

SYMA – Sail Beyond Imagination 
SYMA Sail beyond Imagination neemt u mee op de epische reis van een jonge zeeman vol fantasie. Op deze gewaagde, dappere expeditie, stort hij zich in troebel water en ontdekt het mysterieuze eiland van zijn dromen, bevolkt door surrealistische en kleurrijke wezens. Meeslepende beelden, een origineel decorontwerp, bioluminescente verlichting en acrobatische hoogstandjes maken van SYMA een onvergetelijke show.

VARÉLIA – Love In Full Colour 
VARÉLIA Love in Full Color geeft een middeleeuws verhaal een futuristische draai. Het traceert de moeilijke loop van een onconventionele verkering tussen een prinses met een opvallende violette huid en een charmante held die blind is. Hun ontluikende romantiek wordt verijdeld door een slechterik die, in een vlaag van waanzin, de prinses ontvoert. Met de hulp van zijn vrienden formuleert de dappere jonge held een plan om zijn geliefde te redden.  

Plan mijn cruise

Twee Originele Shows om Gasten te vermaken aan boord MSC Bellissima

Partnerships, Cirque du Soleil | MSC Cruises

Twee Originele Shows Aan Boord de MSC Meraviglia


SONOR  
SONOR neemt gasten mee op een auditief avontuur met dansers, acrobaten en personages, allemaal op het ritme. Een wereld van unieke sensaties, verbazingwekkende geluiden, gedurfde muziek, meeslepende projecties en culmineert in een grootse finale voor de zintuigen.

VIAGGIO  
VIAGGIO is het verhaal van een gepassioneerde en excentrieke kunstenaar die de roep van zijn Faceless Muse hoort. Mysterieus en verleidelijk wenkt ze hem in de levendige wereld van zijn ongebreidelde verbeelding om zijn meesterwerk te voltooien. Met elke streek van zijn penseel onthult de schilder de details van zijn grandioze tableau. Elektrische kleuren vullen de ruimte met intrigerende motieven en rijke texturen. Majestueuze acts transformeren het theater in een levend canvas. Voor uw ogen komt een meesterwerk tot leven.

Bovendien kunnen gasten vóór de show genieten van een unieke cocktail, inclusief een speciaal ontworpen kenmerkende cocktail en verleidelijke lekkernijen, of een exclusieve dinerervaring die is ontworpen als aanvulling op elk entertainment voorafgaand aan de show.

Plan mijn cruise

Twee Originele Shows Aan Boord de MSC Meraviglia

Cirque du Soleil at Sea - Viaggio show | MSC Cruises

In een oogopslag

Cirque du Soleil heeft verwondering en vreugde gebracht aan meer dan 190 miljoen toeschouwers verdeeld over 42 voorstellingen in meer dan 450 steden in meer dan 60 landen. De onderneming heeft bijna 4.000 medewerkers in dienst, waaronder 1.400 artiesten uit meer dan 50 verschillende landen. Meer informatie over Cirque du Soleil kunt u vinden op  www.cirquedusoleil.com

In een oogopslag

Cirque du Soleil at Sea - Sonor show | MSC Cruises