Stockholm Cruises

Stockholm Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar Stockholm

De hoofdstad Stockholm, gelegen aan de schilderachtige oostkust van Zweden, is een bestemming in Noord-Europa. Verken deze bruisende, kosmopolitische stad over veertien charmante eilanden en bekijk de glorieuze Gamla Stan, het oude stadscentrum.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Gamla Stan: de oude stad
• Kungliga Slottet: het Zweedse Koninklijk Paleis
• The Vasa: een buitengewoon oorlogsschip uit de 17e eeuw

Maak een MSC Excursie naar Gamla Stan in Stockholm, de oude wijk die bekend staat om zijn kleurrijke historische gebouwen en smalle geplaveide straatjes. Hier verken je drie schilderachtige eilanden: de Riddarholmen, de Staden en de Helgeandsholmen. Bezoek opmerkelijke monumenten, waaronder het Kungliga Slottet Royal Palace, het Riksdagshuset-parlementsgebouw en de Storkyrkan-kathedraal. Ontdek koopmanshuizen, pittoreske pleinen en tal van winkels, cafés en restaurants.

Het Koninklijk Paleis van Stockholm is de officiële residentie van Zijne Majesteit de Koning. Tijdens een MSC Excursie bezoekt u dit prachtige barokke gebouw, ontworpen door de beroemde architect Tessin. Verken een enorme uitgestrektheid van meer dan 600 kamers verdeeld over elf indrukwekkende verdiepingen. Bekijk daarna de prachtig ingerichte Royal Apartments met hun prachtige meubels en exclusieve kunstwerken.

Maak een MSC Excursie naar het maritieme Vasamuseum om het best bewaarde Zweedse oorlogsschip ter wereld te zien. Tijdens een fascinerende tour van 1 uur leer je hoe het 17e-eeuwse schip in 1956 werd ontdekt, nadat het eeuwenlang op de zeebodem van Stockholm lag. Bekijk meer dan 98% van de oorspronkelijke structuur, plus honderden gerestaureerde houten sculpturen. Sluit de dag af met een maaltijd of een drankje in het levendige restaurant van het museum.

 

Cruises van / naar Stockholm in 2023

EXCURSIES & ACTIVITEITEN