RESPECT VOOR DE PLAATSEN DIE WE BEZOEKEN: MSC PROTECTOURS

Live it, Love it, Save it

Wat zijn Protectours

We zijn toegewijd aan het behoud van een mooie wereld waar toekomstige generaties van kunnen genieten. Door zich te richten op ecologische duurzaamheid helpt PROTECTOURS dit essentiële doel te bereiken. Alle excursies omvatten activiteiten met een geringe impact op het milieu - zoals wandelen, fietsen of kajakken - terwijl andere een directe bijdrage leveren aan het milieu, bijvoorbeeld het planten van bomen of het schoonmaken van het strand. U kunt dus genieten van originele inzichten in de natuur terwijl u de schoonheid ervan behoudt en meehelpt aan een groenere toekomst!

Wat zijn Protectours

Protectours | MSC Excursions

Een wereld vol geweldige ervaringen

PROTECTOURS biedt u onvergetelijke ervaringen waarbij u in nauw contact bent met de natuur en gemeenschappen op diverse plaatsen over de hele wereld. Lokale gidsen, met expertise in wilde dieren of tradities, nemen u mee om te snorkelen rond een koraalplantage, of nemen u mee op een Fjordensafari aan boord van een hybride catamaran en nog veel meer.

Een wereld vol geweldige ervaringen

MSC Protectours | MSC Cruises

MSC Cruises en het milieu

De oceanen en zeeën zijn altijd de basis geweest van MSC Cruises en we voelen een diepe verantwoordelijkheid om ze te behouden en te beschermen. We zorgen voor het milieu waarin we actief zijn, de gasten die met ons varen, de mensen die met ons werken, de steden die we aandoen en de gemeenschappen die we bezoeken. Onze inzet voor het milieu strekt zich ook uit tot onze activiteiten aan wal. PROTECTOURS is niet alleen een manier om onze gasten een verscheidenheid aan landexcursies met minder impact aan te bieden, maar ook een manier om onze partners op het vasteland aan te moedigen om reizen te ontwikkelen die meer aandacht besteden aan het milieu.

MSC Cruises en het milieu

Protectours|MSC Excursions

WAAR VINDT U PROTECTOURS

Geniet van een onvergetelijke ervaring in een van de volgende havens:

PRIJZEN

Readers Awards - Porthole Magazine

De milieubewuste excursies van MSC Cruises
zijn bekroond met Readers Awards van Porthole Magazine in 2022.

Readers Awards - Porthole Magazine

Sustainable Shore Excursions | MSC Cruises

verrijk uw cruise en maak hem nog specialer

Personaliseer uw ervaring volgens uw voorkeuren en zorg ervoor dat u het meeste uit elk moment aan boord haalt.
Bevredig uw nieuwsgierigheid met onze ruime keuze aan excursies, krijg al uw favoriete drankjes voor de beste prijs met onze drankpakketten, laat u verwennen dankzij onze SPA Wellness-arrangementen en geniet van een rijke ervaring met onze culinaire ervaringen.

Boek online en maak gebruik van een korting vergeleken met de prijzen aan boord!