DUURZAME EXCURSIES AAN WAL: MSC PROTECTOURS

Live it, Love it, Save it

Wat zijn Protectours

We zijn toegewijd aan het behoud van een mooie wereld waar toekomstige generaties van kunnen genieten. Door te focussen op ecologische duurzaamheid dragen PROTECTOURS bij aan dit essentiële doel. Alle excursies bestaan voor minstens 70% uit activiteiten die het milieu niet belasten - zoals wandelen, fietsen of kajakken - terwijl andere een directe bijdrage leveren aan het milieu, bijvoorbeeld het planten van bomen of het schoonmaken van het strand. U kunt dus genieten van nieuwe inzichten en ervaringen in de natuur terwijl u de schoonheid ervan behoudt en bijdraagt aan een groenere toekomst!

Wat zijn Protectours

Protectours | MSC Excursions

Een wereld vol geweldige ervaringen

PROTECTOURS biedt u onvergetelijke ervaringen waarbij u in nauw contact bent met de natuur en gemeenschappen op diverse plaatsen over de hele wereld. Lokale gidsen, met expertise in wilde dieren of tradities, nemen u mee om te snorkelen rond een koraalplantage, of nemen u mee op een Fjordensafari aan boord van een hybride-elektrische catamaran en nog veel meer.

Een wereld vol geweldige ervaringen

MSC Protectours | MSC Cruises

MSC Cruises en het milieu

De oceanen en zeeën zijn altijd de basis geweest van MSC Cruises en we voelen een diepe verantwoordelijkheid om ze te behouden en te beschermen. We zorgen boven alles voor de omgeving waarin we opereren, de gasten die met ons meevaren, de mensen die met ons werken, de steden waar we aanmeren en de plaatsen die we bezoeken. Onze inzet voor het milieu gaat verder en strekt zich ook uit tot onze activiteiten op het land. PROTECTOURS is niet alleen een manier om onze gasten een verscheidenheid aan milieuvriendelijke excursies aan wal te bieden, maar ook een manier om onze partners aan te moedigen tours te ontwikkelen die steeds meer aandacht besteden aan ecologische duurzaamheid. Een voorbeeld is dat bij deze tours geen plastic of andere voorwerpen voor eenmalig gebruik worden geaccepteerd.

MSC Cruises en het milieu

Protectours|MSC Excursions

WAAR VINDT U PROTECTOURS

Geniet van een onvergetelijke ervaring in een van de volgende havens: