Seychellen

Een Idyllische Archipel voor Natuurliefhebbers

Een Idyllische Archipel voor Natuurliefhebbers

Ervaar tijdens een cruise op de Seychellen de 115 eilanden tellende archipel in de Indische Oceaan, beroemd om zijn diepblauwe wateren, witte zandstranden, weelderige tropische vegetatie en een grote verscheidenheid aan zeeleven, waardoor het de perfecte plek is voor natuurliefhebbers, strandgangers, snorkelaars en duikers.

Op de voorgrond van uw cruise naar de Seychellen staat Victoria, de charmante hoofdstad die doordrongen is van de Britse koloniale invloed op het vasteland van de archipel, Mahé, met zijn warme geuren van kaneel, kokosolie en vanille.
Het tropische regenwoudklimaat van het eiland varieert van 30 ° C in de middag tot 24 ° C in de avond, waardoor Port Victoria de perfecte bestemming is voor MSC Seychellen Cruises tijdens de wintervakanties.

Om de unieke vegetatie en fauna van de Seychellen te behouden, heeft de regering verschillende natuurreservaten en mariene parken opgericht. Twee UNESCO-werelderfgoedlocaties, de Aldabra-eilanden en het Vallee de Mai National Park zijn hier te vinden. De Aldabra-eilanden zijn de thuisbasis van ongeveer 100.000 reuzentortvissen, de kleinste populatie ter wereld van de soort. Instandhoudingsinspanningen van de regering hebben deze prachtige dieren gered van bijna uitsterven.

Behalve de beroemde reuzenstaartvissen, herbergen de Seychellen ook enkele van de zeldzaamste vogelsoorten. Morne Seychellois National Park op Mahé Island is een idyllische omgeving om vogels te spotten.

Het zeeleven gedijt ook goed in de Seychellen. Voor degenen die de natuur liever onder water verkennen, zijn deze eilanden in de Indische Oceaan een paradijs voor duikers. Duiken of snorkelen bij de eilanden Mahe, Praslin en La Digue biedt een grote verscheidenheid aan rechten, zoals koraalriffen, scheepswrakken en divers onderwaterleven.

 

SEYCHELLEN HAVENS

Met vertrek vanuit Venetië en Durban, maakt een MSC-cruise het een toegankelijke ervaring op de Seychellen.

Alle haveninformatie voor cruises op de Seychellen2021-2022 is toegankelijk door hieronder te klikken.