Qaqortoq Cruises

Qaqortoq

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar Qaqortoq.

De haven van Qaqortoq is de grootste stad in Zuid-Groenland en ligt tussen de fjorden. Deze bestemming in Noord-Europa ligt aan een inham in de Davis Strait en beschikt over 18e-eeuwse ko-loniale architectuur, prachtige natuurlijke landschappen en een aantrekkelijke historische fontein.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
• Tasersuaq Lake Hike
• Ruïnes van de Hvalsey-kerk per boot
• Qaqortoq Discovery en Groenlandse proeverij

Tijdens een MSC Excursie rond het Tasersuaq-meer ontdekt u de betoverende wereld van de pool-toendra. Maak een ontspannen wandeling door het schilderachtige landschap voordat u de stad Qaqortoq bereikt. Ontdek een beek die een natuurlijk zwembad vormt met een overvloed aan loka-le vogels. De gids deelt fascinerende kennis over de regio en de buitengewoon prachtige land-schappen.

Gelegen aan de oevers van een adembenemende fjord staat de Hvalsey-kerk, de oude Noorse ruïne van Groenland. Tijdens een MSC Excursie reist u per boot naar de locatie om deze verbazingwek-kende archaïsche structuur in detail te zien. Geniet vanuit het comfort van het schip van het uit-zicht op de majestueuze fjorden en bergen van Groenland, voordat u de 12e-eeuwse kerk en de aangrenzende 10e-eeuwse boerderij verkent. Pauzeer op een met gras begroeide helling om van de spectaculaire sfeer te genieten.

Geniet van een MSC Excursie naar het kleurrijke vissersstadje Qaqortoq, waar je deze charmante locatie te voet verkent. Daar vind je tal van mooie attracties, waaronder de Saviors Church, de historische fontein en het plaatselijke Inuit-museum. Kom meer te weten over het inheemse cultu-rele erfgoed van Qaqortoq voordat u stopt bij een lokaal restaurant om te genieten van een selectie van “Inuit-specialiteiten”! Geniet daarna van het uitzicht op de ijsblauwe fjorden voordat u terug-keert naar het schip.

 

Cruises van / naar Qaqortoq in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES