Helsinki Cruises via Kotka

Kotka

Plan uw cruise en boek uw MSC Excursies in de omgeving van Kotka.

De haven van Kotka, een bestemming in Noord-Europa, ligt aan de kust van de Finse Golf, aan de monding van de rivier de Kymi. Deze culturele stad heeft veel te bieden, waaronder parken, kerken, sculpturale displays en musea. In het oosten staat de levendige hoofdstad Helsinki, vol stijlvolle restaurants, bars en parken. Gebruik Kotka als basis voor een fascinerende reeks tochten.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Helsinki's Art Nouveau
• Porvoo
• Ontdekking van de Kotka-archipel per boot

Helsinki herbergt een schat aan aantrekkelijke 18e en 19e-eeuwse art nouveau-gebouwen, waaronder het Centraal Station, het Nationaal Theater en het Nationaal Museum van Finland. <readmo-re>[READ MORE]</readmore> Tijdens een MSC Excursie wandelt u door deze fascinerende stad - bekroond met de titel 'Design Capital' in 2012. Ontdek het neoklassieke Senaatsplein, de Uspen-ski-kathedraal, het presidentieel paleis en het Zweedse theater. Stop ten slotte bij het parlementsge-bouw van Helsinki - een modern architectonisch meesterwerk!

Porvoo is een oude middeleeuwse stad aan de oevers van de rivier de Porvoonjoki en dateert uit de 14e eeuw. Tijdens een MSC Cruises-excursie slentert u tussen de rode houten opslaghuizen voordat u de 15e-eeuwse kathedraal van Porvoo bezoekt. De oude stad is een plaats met een historische en culturele relevantie, een erkend ‘Nationaal landschap van Finland’. Eens een trefpunt van dichters en schilders, is Porvoo niet te missen.

De Kotka-archipel, die uit meer dan 400 eilanden bestaat, is een gebied van uitzonderlijke natuurlij-ke schoonheid. Hier presenteren charmante vissersdorpjes dieprode huizen, terwijl tuinen en scheepswerven langs de kustlijn liggen. Tijdens een prachtige MSC Cruises-excursie gaat u aan boord van een houten boot voor een ontspannen cruise op het water. Een bezoek aan Fort Slava en Fort Elisa-beth, waar je langs de kust wandelt.

 

Cruises van / naar Kotka (Helsinki) in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES