Barcelona Tours en MSC Excursies aan wal

Barcelona tours, Sagrada Familia | MSC Cruises

Eenvoudig gezegd is Barcelona een betoverende stad. Met onze MSC excursies aan wal kunt u zich op uw gemak verplaatsen en onderweg van alles leren. Bezoek Barcelona en sta midden in een kosmopolitische kustplaats vol architecturale grootsheid en hoge cultuur.
 
De Barcelona tours van MSC Cruises gaan dieper in op de geschiedenis en verhalen van de bezienswaardigheden van de stad, zodat u de beste stukken niet mist. Staar naar de steeds veranderende Sagrada Familia, Gaudi's onafgewerkte meesterwerk. Leer meer over de Catalaanse Modernista-beweging bij zijn andere gebouwen, waaronder het glinsterende Casa Batlló en Casa Milà (ook bekend als La Pedrera), met zijn golvende gevel.
 
Zie de Gotische wijk (Barri Gòtic) en haar historische schatten tot leven komen, waaronder de formidabele kathedraal van Barcelona en het levendige plein Plaça de Sant Jaume, waar de zetel van de Catalaanse regering en het stadhuis van Barcelona gevestigd zijn. Wandel door het beroemde La Rambla, met een paar extra pitstops om de kraampjes te bekijken en lekkernijen te kopen op de markt La Boqueria, die dateert uit 1840.

Excursies in Barcelona

Onze Barcelona rondleidingen maken het eenvoudig om een andere kant van de stad te zien en de Catalaanse cultuur te leren kennen. En hoewel er schijnbaar talloze dingen te zien zijn in Barcelona, kiezen de excursies van MSC Cruises puur de beste activiteiten.
Enkele van de vele niet te missen bezienswaardigheden in Barcelona zijn de ontwerpen van Antoni Gaudí, historische overblijfselen in de doolhofachtige straten van de Gotische wijk en de nabijgelegen heilige berg Montserrat.

Barcelona tours, Park Güell | MSC Cruises
Barcelona tours, Sagrada Familia | MSC Cruises
Barcelona tours, Casa Batlló | MSC Cruises

Gaudí: Barcelona is gevormd door een visionaire architect

Gaudí en Barcelona: die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ontdek hoe de favoriete zoon van Barcelona het gezicht van de stad veranderde en waarom hij nog steeds een van de meest geliefde architecten van Spanje is.

 

Wandel door de sprookjesachtige wereld van Park Güell om de grillige beeldhouwwerken te bewonderen en bezoek vervolgens Gaudí's onvoltooide meesterwerk, de Sagrada Família, waar u vanuit elke hoek de ingewikkelde details kunt bewonderen. Maak de reis af langs de beroemde boulevard van Barcelona, Passeig de Gràcia, waar u nog twee van Gaudí's ongeëvenaarde creaties vindt, Casa Batlló en La Pedrera.

Barcelona tours, Carrer del Bisbe | MSC Cruises
Barcelona tours, Church of Saint Eulalia | MSC Cruises
Barcelona tours, City Hall | MSC Cruises

Wandel door de doolhofachtige straten van de Gotische wijk

Verken de steegjes van de Gotische wijk van Barcelona (Barri Gòtic), het oudste deel van de stad, en leer haar geheimen kennen. Wandel over de beroemde La Rambla en verder naar het centrum van de oude middeleeuwse stad bij Plaça de Sant Jaume, waar het grote stadhuis staat en de zetel van de Catalaanse regering.

 

Maak foto's van een van de meest karakteristieke straten van Barcelona, Carrer del Bisbe, en de sierlijke overdekte brug, en dan door naar de kathedraal van Barcelona, de Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia, vernoemd naar een van de twee beschermheiligen van Barcelona - Santa Eulàlia.


Barcelona tours, Montserrat | MSC Cruises
Barcelona tours, Montserrat | MSC Cruises
Barcelona tours, Montserrat | MSC Cruises

Zie de dingen anders vanaf de top van Mount Montserrat

Laat de drukke stad achter u en trek naar het Catalaanse platteland en de torenhoge glorie van de berg Montserrat, een uitgestrekt rotsmassief. Treed in de voetsporen van miljoenen pelgrims door de eeuwen heen om de top te bereiken, met op de top een vredig benedictijnenklooster met een basiliek uit de 16e eeuw.

 

Maak het helemaal af met een glas sprankelende Catalaanse cava in de wijnstreek Penedès, omringd door hectaren wijngaarden.

boek uw cruise NAAR Barcelona

Met een kosmopolitische cultuur, ongelooflijke architectuur op elke hoek en eersteklas restaurants is het niet moeilijk om verliefd te worden op Barcelona. Boek een reis met MSC Cruises en ontdek het zelf. Wanneer uw avontuur eindigt, is er meer om van te genieten op een Middellanse Zee reis. Vaar naar de oudste stad van Frankrijk, Marseille, en verder naar de kleurrijke Italiaanse havenstad Genua en naar Napels. Of bekijk meer van Spanje op de betoverende Balearen. Boek een cruise naar Barcelona en begin met ontdekken.

Barcelona tours en excursies FAQ

In welke taal worden de excursies in Barcelona gegeven?

Voor MSC Excursies in Barcelona kunt u kiezen uit Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans, afhankelijk van de beschikbaarheid van de gids. De definitieve taal wordt tijdens uw cruise bevestigd.

Zijn Barcelona tours altijd te boeken?

Het wordt ten zeerste aanbevolen om uw Barcelona tour van tevoren te boeken om de beschikbaarheid te garanderen, omdat sommige excursies in Barcelona niet altijd toegankelijk zijn vanwege de grote vraag.

Kan het excursieprogramma van Barcelona worden gewijzigd?

Het MSC Shore Excursions programma geeft alleen een overzicht van mogelijke Barcelona tours. Prijzen en beschrijvingen worden aan boord bevestigd. De timing van MSC Excursies kan worden beïnvloed door onvoorziene gebeurtenissen of lokale omstandigheden, die variaties in programma's en routes kunnen veroorzaken.

Biedt MSC Cruises een bustour door Barcelona?

MSC Cruises biedt verschillende opties voor wie op zoek is naar een bustour door Barcelona. Een optie is de excursie Hoogtepunten van Barcelona en Pueblo Español aan wal. Op deze tour worden gasten langs veel van de meest iconische bezienswaardigheden en attracties van de stad gereden, waaronder de prachtige kathedraal van Barcelona, gelegen in Barri Gòtic (de beroemde Gotische wijk), en een aantal van de meest bekende werken van de Catalaanse architect Antoni Gaudí: Casa Batlló, Casa Milà en - natuurlijk - de wereldberoemde Sagrada Família.

De Panoramische Tour en Shopping excursie aan wal is een andere optie voor wie een bustour wil. Deze excursie brengt gasten langs de belangrijkste straten en pleinen van de stad, met stops onderweg bij beroemde uitkijkpunten en attracties, zoals de Montjuïc heuvel, Sagrada Familia en Plaça de Catalunya, waar zich een scala aan winkels, boetieks en winkelcentra bevindt.


Biedt MSC Cruises een fietstour door Barcelona aan?

MSC Cruises biedt twee opties voor een Barcelona fietstour om uit te kiezen: een traditionele fietstour en een e-bike tour.

 

De Fietstour door Barcelona leidt u langs het uitgebreide netwerk van fietspaden in de stad en neemt u mee naar mooie uitkijkpunten in de haven en langs de Sagrada Familia en vele andere beroemde bezienswaardigheden. U ziet ook de boetiekjes en tapasbars van de Gotische wijk (Barri Gòtic) en de bruisende boulevard La Rambla.

 

Als alternatief kunt u het beste van Barcelona beleven op een E-bike excursie aan wal, waarmee u alle bezienswaardigheden van de fietstour kunt bezoeken, maar met het gemak van reizen per e-bike. De elektrische motor van de fiets komt vooral van pas bij het beklimmen van de heuvel Montjuïc, waarvandaan u het kasteel van Montjuïc en het Olympisch Stadion kunt zien.

Biedt MSC Cruises een Gaudi tour in Barcelona?

Voor mensen die op zoek zijn naar een Gaudi tour door Barcelona, heeft MSC Cruises verschillende keuzes om uit te kiezen.

 

De Gaudi's Masterpieces excursie aan land is een uitgelezen kans om enkele van zijn beroemdste werken te bekijken. Er is tijd om Parc Güell te verkennen (een van de populairste toeristische attracties van Barcelona, met mozaïeken, keramische banken en een prachtig uitzicht over de stad) en Casa Milà (ook bekend als La Pedrera), een van de meest opvallende gebouwen in de stad. De tour rijdt ook langs andere werken van Gaudi, zoals de Sagrada Família en Casa Batlló.

 

Als alternatief kunt u met de Gaudi's Experience excursie aan wal het interieur van de Sagrada Família bekijken en krijgt u nog steeds de kans om het kleurrijke Casa Batlló vanuit uw bus te bewonderen.

 

De Sagrada Família en Gaudi's Beste Gebouwen excursie aan land laat gasten opnieuw de wonderen van de Sagrada Família van binnenuit ontdekken. Daarna brengt een wandeling over de elegante laan Passeig de Gràcia gasten naar Casa Batlló, voordat ze verder gaan naar Casa Milà.

Biedt MSC Cruises een wijntour door Barcelona?

Wie geïnteresseerd is in een wijntour door Barcelona kan boeken voor de excursie 'Hoogtepunten van Barcelona, Montserrat en wijnproeven' aan wal, die de kans biedt om lokale Catalaanse wijnen te proeven en gasten helpt meer te leren over de wijnbouwtechnieken en productie van de regio.

 

Voorafgaand aan de proeverij worden gasten meegenomen op een bustour langs de beroemdste bezienswaardigheden en attracties van Barcelona. Dit zijn onder andere Passeig de Gràcia en de Sagrada Família, voordat we worden vervoerd naar de berg Montserrat, waar een geweldig uitzicht over de stad wacht, naast het rustige klooster Santa Maria de Montserrat.

 

Na de lunch met deze prachtige omgeving als achtergrond, worden de gasten meegenomen voor een wijnproeverij in een wijnkelder in de buurt van het dorp Sant Sadurni. In deze kelders krijgt u inzicht in mousserende wijn en Spaanse cava, maar ook in de meer traditionele wijnen uit de streek.