Portugal Cruises

De Balans tussen Casual, Cultureel en Charmant Beheersen

Geschiedenis, heerlijk eten en prachtige landschappen zijn slechts het begin van uw ervaring op een Middellandse Zee cruise naar Portugal. Gelegen aan de Atlantische Oceaan, is Portugal een vriendelijke, rustige cruisebestemming met een ongedwongen sfeer en een fantastische kustlijn. Bestemmingen tijdens een Portugal cruise zijn onder meer Lissabon en Funchal, de hoofdstad van het Portugese eiland Madeira.
 
Lissabon staat bekend om zijn architectuur. Dit weelderige ontwerp afkomstig uit Portugal, komt het best tot zijn recht bij het verkennen van monumenten en het verkennen van middeleeuwse steegjes.  Een mooi voorbeeld is de Toren van Belem, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en dateert uit 1514 en die de expeditie van ontdekkingsreiziger Vasco da Gama herdenkt. De klim naar de top van de toren biedt een spectaculair uitzicht op de rivier en de stad. Voor degenen die op zoek zijn naar meer een ontspannen reiservaring, biedt Lissabon spectaculaire schilderachtige uitzichten vanaf de beroemde zeven heuvels, met locaties om de horizon van de stad te bewonderen.
 
Funchal, de hoofdstad van de botanische tuinen van Madeira met een overvloed aan variatie en kleur. In Funchal zijn kabelbanen een populair vervoermiddel naar het heuveldorp Monte. Na een dag de historische oude stad, de Monte Toboggans en de kabelbaan te hebben verkend, keert u terug naar uw cruiseschip en geniet u van alle voorzieningen aan boord.
 
De middag doorbrengen in een restaurant met het bewonderen van de kustlijn en genieten van de culinaire hoogstandjes van Portugal is een heerlijke manier om de lokale cultuur te ervaren tijdens een Portugal cruise. Versgebakken brood, kaas, olijven, gegrilde vis en gerookt vlees vergezeld van rode wijn, of knapperige jonge witte wijn zijn voorbeelden van een typische eenvoudige en heerlijke maaltijd die de Portugezen hebben geperfectioneerd.
 
Boek uw cruise naar Portugal met MSC Cruises en geniet van een wereld van natuurlijke schoonheid en een scala aan gastronomische lekkernijen die uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring zullen maken.

 

Havens

Met cruises in Portugal 2021-2022 die vertrekken vanuit Genua, Marseille, Barcelona, Civitavecchia en andere mediterrane havens, zorgt MSC Cruises voor magie op de meest handige manieren.

Alle haveninformatie voor uw MSC Portugal cruise is toegankelijk door hieronder te klikken.