Khor Fakkan

Khor Fakkan cruise

Strengheid en elegantie onder de schitterende sterrenhemel

Vanuit een schip van MSC Cruises op de Golf van Oman kunt u de aanzienlijk grote stad Khor Fakkan (of Khawr Fakkan) zien, uitgestrekt rond een prachtige baai, een van de mooiste in de Verenigde Arabische Emiraten. De haven waar uw cruiseschip aan anker ligt is onderdeel van het alcoholvrije en ultraconservatieve Sharjah emiraat, die nog niet aangetast is door de immense golf toeristen.
Het is echter een fijne plek voor een korte cruise-excursie , met een plezierige kustweg, compleet met vismarkt, een verleidelijk stuk strand (hoewel bescheiden badmode wordt geadviseerd in dit gebied) en uitzicht op een populaire surfplek, het eiland Sharq, soms ook het alarmerend klinkende “Shark Island” genoemd,hoewel sharq simpelweg “oost” betekent in het Arabisch.

Wanneer u in Khor Fakkan bent, kunt u op excursie gaan naar Fujairah,dat zich onlangs in snelle vaart heeft ontwikkeld,

Cruises van / naar Khor Fakkan in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.